Prima Pagina Samsung Galaxy S8 – ecranul acopera 90% din panoul frontal

Galaxy S8 – ecranul acopera 90% din panoul frontal

Galaxy S8 va avea un ecran care va acoperi peste 90% din panoul frontal, o premiera pentru compania Samsung.

Se pare ca pentru Galaxy S8 compania Samsung intentioneaza sa faca o schimbare radicala menita sa indeplineasca visurile multor clienti proprii. Mai exact, noul ecran OLED pregatit de catre Samsung va acoperi aproape intreaga suprafata a panoului frontal, fara a lasa margini groase, asa cum se intampla in prezent.

Aceasta nu este prima oara cand auzim despre implementarea unui asemenea tip de ecran in Galaxy S8, iar multiplele zvonuri care afirma aceasta schimbare nu fac altceva decat sa o confirme. Samsung are cu siguranta o multitudine de prototipuri ale Galaxy S8 in dezvoltare, iar unele sigur au ecrane care acopera intregul panou frontal.

Conform unor informatii venite din interiorul companiei Samsung, se pare ca in momentul de fata coreenii investesc resurse insemnate pentru a aduce aceasta schimbare in Galaxy S8. Un inginer al Samsung Display este cel care a confirmat oficial totul, el spunand ca ecranul Galaxy S8 va acoperi peste 90% din panoul frontal al terminalului.

Galaxy S8 – ecranul acopera 90% din panoul frontal

Avand in vedere ca vorbim despre informatii venite de la un inginer al companiei Samsung, este fara dubiu faptul ca aceasta schimbare va fi oferita in 2017. Cei de la Samsung incearca sa confirme cat mai multe dintre schimbarile Galaxy S8 pentru a tine atentia oamenilor indreptata spre produs, imaginea companiei fiind serios afectata de problemele Galaxy Note 7.

“Samsung Display would roll out a full-screen display whose display area ratio (a scale that measures space taken up by a display on the front part of a handset) reaches more than 90 percent next year.”

In momentul de fata majoritatea smartphone-urilor Android au ecrane care acopera 80% fin suprafata panoului frontal, insa Samsung vrea sa ajunga la 99%. Desigur ca nu Galaxy S8 va avea un ecran atat de mare, insa cu el va fi inceputa o evolutie care va duce la acoperirea intregului panou frontal cu un ecran OLED.

Samsung incearca sa aduca functii inovatoare in produsele sale, insa cei de la Xiaomi i-au luat-o inainte cu un smartphone al carui ecran acopera peste 90% din panoul frontal.

 • Cristi

  Sunt sigur ca isi vor pune toate eforturile in el, sigur va aduce niste funcții interesante.

 • amfetamin

  “…imaginea companiei fiind serios afectata de problemele Galaxy S8.”???

 • James Bondy

  Te uiti ce spui, s8 nici măcar nu apărut, e la statut de zvon, somn ușor

 • Srb Srb

  Doar atragea atentia ca in loc de note 7 a fost scris s8. Trezeste-te

 • Srb Srb

  Aquos si mi ala sunt cam uratele si ne practice dar la un s8 curbat si 90% ar fi ideal

 • Mircea Radulescu

  Degeaba daca nu ii pune si pe spate.

 • James Bondy

  Sa se trrzeascs el, si sa se uite de 2 ori, înainte de a face ceva

 • mar

  Degeaba , tot o pocnitoare cu android si baterie exploziva ramane. Cine mai da bani pe rebuturile alectronice fabricate de samsung .

 • Visan Teodor

  Parca era vorba ca nu mai “scapa” informații…

 • Srb Srb

  asa ziceau si alti useri pe aici…ca securitatea este top noch

 • V.P

  Un inginer Samsung a confirmat oficial ca tu nu citesti ce scrie in articol .

 • Srb Srb

  dupa cum spuneam…toti cei ce lucreaza la samsung, sunt mincinosi

 • cdaryus

  Bomba ? Voi știți ce e aia “bomba” tu ai văzut o grenada sau o dinamita cum explodează ? Si nu la tv ? Nu mai folosiți cuvinte din astea , bomba !

 • frozencore

  Eu tot zic ca apple de invidie a lansat un virus nedetectabil cu care reusea sa arda acele note 7 ….tehnologia permite asta. Prea invidiosi apple astia .