Galaxy S8 va avea camera duala, design nou si AI

Ieri compania Samsung a anuntat rezultatele financiare pentru T3 2016 impreuna cu o scadere substantiala a profitului in acest trimestru fiscal din cauza problemelor Galaxy Note 7. In ciuda acestor probleme financiare, cei de la Samsung sunt increzatori in faptul ca primele trimestre fiscale ale anului 2017 vor aduce o revenire din acest punct de vedere.

Siguranta celor de la Samsung cu privire la cresterea vanzarilor si implicit a profitului are la baza lansarea Galaxy S8 cu unele schimbari importante. Mai exact, vicepresedintele diviziei de comunicatii mobile a anuntat ca Galaxy S8 va avea un design nou, o noua camera, cel mai probabil duala, dar si inteligenta artificiala integrata.

Schimbarea de design pentru Galaxy S8 era de asteptat, avand in vedere ca lumea vrea mereu lucruri noi in segmentul smartphone, dar nimeni nu stie cat de mare va fi ea. Samsung ar putea alege sa vina cu ceva complet nou, sau sa modifice design-ul existent pentru a oferi o imbunatatire suficienta pentru a da senzatia unul produs nou.

Galaxy S8 va avea o noua camera, design nou si inteligenta artificiala

Referitor la camera, este greu de crezut ca Galaxy S8 va avea altceva decat o camera duala, avand in vedere ca iPhone 7 Plus are una, dar si alte smartphone-uri competitoare au. Specificatiile sale nu sunt deocamdata cunoscute, insa cu siguranta va fi mai buna decat cea folosita de catre compania Apple in propriile terminale iPhone.

“Intampinam unele dificultati financiare pana in primul trimestru fiscal al anului 2017, dar vom intoarce situatia cu lansarea noului Galaxy S8. Galaxy S8 va avea un design “smecher” si o camera imbunatatita, un nou sistem de inteligenta artificiala urmand a fi deasemenea disponibil.”

In final ramane inteligenta artificiala pe care Samsung o va oferi in Galaxy S8, iar ea va veni multumita achizitionarii companiei care a dezvoltat Viv. Acesta este un asistent personal dezvoltat de catre creatorii Siri, deci vorbim despre un software avansat care se va duela de la egal la egal cu Siri si Google Assistant.

Acestea fiind spuse, iata ca Samsung incearca sa mai atraga atentia asupra sa dezvaluind noutatile Galaxy S8.

galaxy-s8-camera-design-si-inteligenta-artificiala

15 COMENTARII

  1. I-auzi Viorele ce zice Samsung cu gurița ei “întâmpinam unele dificultăți financiare pana in primul trimestru fiscal al anului 2017”! Pai cum vine asta,nu era doar un fleac,rest la guma de mestecat?

  2. Nu o sa faca coreinul ceva mai smecher decat apple … never , never … e ca si cum ai comparafilmul lui quentin tarantino cu unul in regia lui kim sung-su.
    Mars ma cu samsugu kitschos inovatia sulii, ecran suprasaturat si panarama de android pe care orice ieftineala chinezeasca il are. si zeci de functii nefolositoare si pline de bug-uri . Viorica , mars ma !

  3. asta cam asa este. niciodata nu va fi samsung ceea ce este apple. si sa nu uitam ca au copiat la greu , samsung sau xeroxisti e totuna . le mai explodeaza si bateria …. penali

  4. Functiile nefolositoare sunt doar pentru aia care habar n-au sa foloseasca un soft. Asa-i ca daca iti schimba meniul din 2007 ti-ai prins urechile?
    Ecran suprasaturat? Lol. De aia au iesit cu cel mai bun ecran in teste nu? Culori, luminozitate, contrast etc
    Vezi ca ai uitat sa zici ca are lag. Si ca explodeaza. Si ca fura. Si ca din seria saraci
    Eu zic ca tu fiind o persoana care detine iphone, ai dreptul sa ii jignesti pe altii. Ca ai valoare in buzunar. Fara numar, mars ma.
    Apropo de functii nefolositoare, cum fac si eu pe cel mai tare telefon din lume sa aranjez iconitele pe ecran cum vreau eu? Ca ma tot intreaba prietena si nu stiu sa ii raspund. Poate tu care ai telefon din viitor poti sa imi raspunzi.
    Sa traiasca nechinezariile gen apple. Zic si eu…

  5. Da, mulțumesc pentru link. Eu văd acolo că în T3, divizia mobilă a Samsung Electronics a înregistrat un profit operațional de doar 87 milioane, însă overall, compania a rămas cu un profit de 4,5 miliarde.
    Mai văd că vânzările de S7 și S7 edge au rămas solide, iar segmentul mediu A și J a înregistrat vânzări în creștere sustenabilă.
    Nu știu dacă înțelegi sau măcar dacă ești atent la jargonul financiar, dar este foarte important: creștere sustenabilă, vânzări solide.

    E normal ca în T3 să vezi un recul în vânzări și profit operațional, pentru că performanța financiară în T3 a fost dictată aproape exclusiv de Note 7.
    Cu toate astea, compania nu a spus că are o situație dificilă dpdv financiar, iar la cât de solidă e Samsung, un recul de 1-2 miliarde nu o va destabiliza.

  6. Mersi, ai vreun link la WSJ? Am căutat articolul în care Samsung spune că are dificultăți financiare până în primul trimestru fiscal al anului 2017, dar nimic 🙂

  7. Degeaba , samsung isi arata pe zi ce trece limitele in tehnologie si inovatie. Telefoanele lor explodeaza , acum sunt si petarde la propriu. Doar inconstientii vor mai cumpara samsung .

  8. Lasă ne cu fanatismele tale , dacă nici Samsung nu inovează atunci cine ? Apple ?
    Nr Iphone urilor care au explodat este de 5 ori mai mare decât Samsung în întreaga existență Apple
    Uitate la tehnologia Samsung (S7Edge ) si uitate si la Apple (i7 Plus) , oare care a inovat mai mult ?
    Comentariile tale sunt scrise cu răutate , că nu ai ce face, ce sa spui si tu

  9. Foarte multi le vor cumpara in continuare produsele.
    Nu toata lumea este hater prietenas.
    Ce a patit Samsung putea sa pateasca orice companie. Producatorii de masini au avut constant rechemari cu probleme la sistemul de franare si totusi nu prea au fost afectati.

    Samsung isi va reveni si Galaxy S8 are sanse mari sa depaseasca S7 ca succes.