Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – asa arata cu ecran care acopera tot panoul frontal

iPhone 8 – asa arata cu ecran care acopera tot panoul frontal

De ani si ani de zile, fanii Apple din intreaga lume cer un iPhone al carui ecran acopera intregul panou frontal, iar iPhone 8 le-ar putea oferi aceasta schimbare. In imaginile de mai jos puteti vedea un concept al unui iPhone 8 care are un ecran ce acopera intregul panou frontal, iar schimbarea fata de actualul model este una substantiala, dar in bine.

Dessi acoperirea intregului panou frontal cu un ecran nu este considerata a fi o idee buna de catre multi, acest concept al iPhone 8 ne arata ca exista totusi metode de a face modificarea pastrand design-ul elegant. Extinderea spatiului pentru afisarea de imagini ar permite extinderea numarului de aplicatii afisate in paginile springboard, dar ai oferirea altor functii.

Apple testeaza terminale iPhone 8 al caror ecran acopera intregul panou frontal, dar deocamdata nu se stie daca ele vor fi lansate pe piata. Voi ce parere aveti despre acest concept si cat de utila credeti ca ar fi implementarea unei asemenea schimbari pentru seria de terminale iPhone ale celor din Cupertino.

iphone-8-ecran-panou-frontal

iphone-8-ecran-panou-frontal-1

LIKE
Articolul anteriorGalaxy S8 – ecranul acopera 90% din panoul frontal
Urmatorul articoleMAG are smartwatch cu 69% reducere astazi