Prima Pagina iOS 10 iOS 10.2 este mai rapid decat iOS 10.1.1 in performante

iOS 10.2 este mai rapid decat iOS 10.1.1 in performante

iOS 10.2 beta 1 este comparat astazi intr-un prim clip video cu iOS 10.1.1 pentru a ni se arata care este diferenta in performante intre cele doua versiuni ale iOS. Spre bucuria multora, iOS 10.2 este usor mai rapid decat iOS 10.1.1 in prima versiune beta, lucru care care nu m-as fi asteptat, ca sa fiu cat se poate de sincer.

iOS 10.1 a inceput cu aceleasi performante bune in prima versiune beta oferita de catre compania Apple, insa din pacate performantele au scazut pe parcurs. In aceasta idee, versiunea finala a iOS 10.1 a avut performante mai bune decat prima versiune beta, iar asta in ciuda faptului ca putine schimbari vizibile au fost oferite de catre Apple.

In momentul de fata iOS 10.2 este usor mai rapid decat iOS 10.1.1, insa diferenta este vizibila in utilizarea zilnica a iPhone, iPad si iPod Touch-urilor noastre. Nu v-as recomanda sa sperati la faptul ca schimbarea va persista pana in momentul lansarii versiunii finale a sistemului de operare, insa este bine ca incepem din nou cu ceva pozitiv.

 • Srb Srb

  Splendid…doar Apple poate oferi asa ceva

 • csm

  Daca mi am descarcat ios 10.1.1 dar nu l am instalat, cand va aparea oficial 10.2 imi va aparea update ?

 • csm

  Sau e neaparat sa fac si update asta ?

 • Tănase

  Hdhd

 • Ai auzit vreodata de comentarii care asteapta in moderare pentru a fi aprobate si ca trebuie sa ai rabdare sa se aprobe ? Ai auzit acum si sunt sigur ca-ti pare rau ca m-ai acuzat fara rost, nu-i asa ?

 • DanielN

  Da. O sa poti instala versiunea finala de 10.2 peste versiunile beta ale aceluiasi iOS. Nu vad de ce ai instala 10.2 in momentul acesta?!

 • Liviu

  10.1.1 merge mega bine.mie mi sa rezolvat pbm de blocare camera si mai era cateodata cu semnalul probleme dar e ok acum

 • Florin Gabriel Haja

  Dacă ești deștept nu dai update la iPhone. Am rămas surprins cat de rapid e 4S-ul pe iOS 6.1.3 (da, am găsit unul în 2016), cam ca un iPhone 6.

 • valentin

  Florin dacă nu dau update cum eliberez in iTunes spațiul de pe iPhone ocupat inutil. Te întreb ca nu ma pricep prea bine. Ma gândesc ca la un restore prin iTunes nu mai poți instala acel iOS nesemnat de Apple ?! Știu ca se acumulează spațiu pe iPhone pe care nu-l poți șterge decât printr-un restore. Am
  In iPhone 5s Mulțumesc !

 • Porcu2d

  Mai merge vreo app pe el?

 • Srb Srb

  un iphone merge cam cu 4 generatii de iOS..intr-adevar mai greu dar merg…la un android sau windows phone dupa 2 actualizari deja ramul isi ridica fusta si sare pe geam

 • Vlad Morcoana

  De 2 zile mi am achizitionat un Iphone 7 , cand l am scos din cutie are 10.0.1 si tot ma bate la cap sa ii fac update. Mi a aparut mesajul de vreo 2 ori sa ii dau update, si i am dat reaminteste mi mai tarziu. acum l am bagat la incarcat si am vrut sa dau update, imi apare notificare acolo la configurari cu actualizare software si cand dau imi spui ios 10.0.1 si ca softul dvs este la zi. De ce nu ma lasa sa il actualizez? mentionez ca atunci cand l am scos din cutie i am dat sa descarce ultima versiune ios 10.1 dar nu am instalat-o.
  CE e de facut?