iOS 10.2 este mai rapid decat iOS 10.1.1 in performante

iOS 10.2 beta 1 este comparat astazi intr-un prim clip video cu iOS 10.1.1 pentru a ni se arata care este diferenta in performante intre cele doua versiuni ale iOS. Spre bucuria multora, iOS 10.2 este usor mai rapid decat iOS 10.1.1 in prima versiune beta, lucru care care nu m-as fi asteptat, ca sa fiu cat se poate de sincer.

iOS 10.1 a inceput cu aceleasi performante bune in prima versiune beta oferita de catre compania Apple, insa din pacate performantele au scazut pe parcurs. In aceasta idee, versiunea finala a iOS 10.1 a avut performante mai bune decat prima versiune beta, iar asta in ciuda faptului ca putine schimbari vizibile au fost oferite de catre Apple.

In momentul de fata iOS 10.2 este usor mai rapid decat iOS 10.1.1, insa diferenta este vizibila in utilizarea zilnica a iPhone, iPad si iPod Touch-urilor noastre. Nu v-as recomanda sa sperati la faptul ca schimbarea va persista pana in momentul lansarii versiunii finale a sistemului de operare, insa este bine ca incepem din nou cu ceva pozitiv.