Prima Pagina Apple Un client Apple a fost confundat cu Saddam Hussein

Un client Apple a fost confundat cu Saddam Hussein

Un client Apple din Marea Britanie a avut parte de o experienta extrem de neplacuta cu Apple si angajatii acesteia in momentul in care el a incercat sa returneze un iPhone. Sharakat Hussain, un barbat de 26 de ani din Marea Britanie, a cumparat un iPhone acum cateva saptamani pentru sora sa, insa acesta l-a refuzat, iar el a incercat sa-l returneze pentru a-si primi banii inapoi.

Avand in vedere ca suma de 800 de lire era prea mare pentru ca Apple sa o returneze pe loc, angajatii i-au cerut un cont bancar in care sa ii fie returnata suma. Asteptand cateva saptamani fara a primi banii, barbatul a contactat Apple pentru a afla ce se intampla si de ce nu i-a fost virata inca suma platita deja pe respectivul terminal iPhone.

In acel moment el a primit un email in care i se cerea sa confirme ca nu este de fapt Saddam Hussein, celebrul dictator irakian care a fost executat cu aproape 10 ani in urma. Se pare ca un angajat al companiei Apple a introdus gresit datele britanicului in sistem si l-ar fi gasit pe o lista cu persoane carora nu trebuie sa le fie vandute produse.

Asa, barbatul a fost obligat de catre angajatii companiei sa confirme ca la varsta sa de 26 de ani nu este de fapt un fost despot irakian executat de catre Tribunalul Penal International. Intreaga situatie este demna de tot rasul si demonstreaza cata dezorganizare poate exista uneori in cadrul companiei Apple, lucru de asteptat oricand.

“I thought the email was spam and was stunned to learn it was real. I was furious being linked to Saddam.”

client-apple-saddam-hussein

 • tudorel

  Adevarul e ca seamana leit !

 • Marius

  te-a impresionat si pe tine articolul,nu? :))))

 • MBP

  Numai Apple putea face crea o situatie atat de penibila.

 • ioan

  salutare,
  mi-am cumparat azi un iphone 7.surpriza vine cand e la incarcat.incarca 1% dupa 5 minute.ştiţi cumva o rezolvare?menţionez ca,cablul nu intra de tot in incarcator cum era la 6S. adica,ramane puţin spaţiu daca inţelegeţi

 • Spatiul e normal.
  Deci nu se incarca mai mult de 1%, sau care e problema mai exact ?

 • ioan

  la incarcatorul de la 6S,nu era acel spaţiu.daca e normal asta,deci.se incarca cate un procent la distanţa de aproape 3 minute.practic ca exemplu.10% incarcare dureaza 30 minute..oare sa rezolve asta un restore?

 • Claudiu Daniel

  Eu cred ca problema e de rasism mai ales in UK , si de putina cultura si realitate contemporana !! Mai ales dupa brexit .
  Sa fim seriosi !! Si la cat de aroganti si ignoranti sunt englezii nu ma mira deloc !

 • ioan

  in plus,am impresia ca e incarcator diferit de cel pentru ţara noastra.nu e ca la 6S.chestia de bagat in priza,e direct in incarcator,practic e format dintr-o bucata.la 6S,acea chestie era lipita de incarcator.la acesta nu