iPhone 7 este mai popular decat iPhone 6S

iPhone 7 este mai popular decat iPhone 6S, conform unui nou studiu desfasurat in 5 tari de pe glob, noul smartphone Apple reusind sa atraga atentia unui numar mare de oameni. Avand in vedere functiile implementate de catre compania Apple in iPhone 7, era si normal ca el sa fie mai popular decat iPhone 6S, aducand si ult mai multe functii importante.

Cei de la USB au realizat acest studiu pe nu mai putin de 6500 de consumatori din cele 5 tari, cererea pentru smartphone fiind extrem de mare in toate. In 4 tari iPhone 7 este deasemenea mai popular decat iPhone 6S, cu cerere mai mare din partea consumatorilor, iar in cazul iPhone 6 lucrurile stau exact la fel intre cele doua terminale.

Desi iPhone 7 are cerere mai mare decat iPhone 6 in 4 tari dintre cele 5 in care s-a desfasurat studiul, in China lucrurile sunt diferite, iPhone 6S inregistrand cerere mai mare in 2014. Acelasi lucru este valabil chiar si in cazul iPhone 6S, chinezii preferand sa chimbe carcasa vechilor terminale in loc sa le cumpere pe cele noi lansate anul acesta.

iPhone 7 este mai popular decat iPhone 6S

Partea interesanta a acestui studiu sta in faptul ca iPhone 7 Plus inregistreaza cerere foarte mare din partea consumatorilor, multumita camerei duale. Cererea este, desigur, mult mai mare decat cea inregistrata de catre predecesorii sai din seria Plus, compania Apple gasind catalizatorul pentru a creste adoptia lor.

Desi compania Apple nu a dezvlauit cifrele de vanzari pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, majoritatea analistilor sunt de parere ca terminalele s-au vandut mai bine decat iPhone 6S si iPhone 6S Plus. Din moment ce aceste din urma terminale au recordul de vanzari in primul weekend al lansarii, este foarte probabil ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus sa fi stabilit unui nou, dar in mod tacit.

Acestea fiind spuse, iPhone 7 si iPhone 7 Plus au suces si toata lumea stie asta, desi compania Apple nu se grabeste sa se laude prea mult cu cifre.

iphone-7-popular-iphone-6s