iPhone 7 – cum si-a cumparat o femeie o casa pacalindu-si iubitii

Folosindu-se de iPhone 7, o femeie si-a pacalit cei 20 de iubiti sa o ajute sa-si cumpere o casa in China.

O poveste extrem de ciudata si interesanta in acelasi timp vine astazi din China, o femeie cu 20 de iubiti reusind sa-si cumpere o casa pacalindu-i sa-i cumpere terminale iPhone. Vorbim despre o femeie din orasul Shenzen al Chinei, ea cerandu-le fiecaruia dintre cei 20 de iubiti sa-i cumpere un terminal iPhone 7 lansat de catre compaina Apple in septembrie.

Dornici sa-i satisfaca aceasta cerere, barbatii i-ar fi cumpara 20 de terminale iPhone 7 pe care ea le-a vandut mai departe in China si a castigat nu mai putin de 16.000 de euro. Suma este in mod evident prea mica pentru a cumpara o casa, insa ea a folosit banii ca depozit pentru a cumpara in rate o casa intr-o zona adiacenta orasului.

Povestea pare incredibila, insa cei de la BBC sustin ca au verificat toate informatiile si ea este adevarata, deci vorbim despre 20 de barbati prostiti de catre o singura femeie. Aceasta nu provine dintr-o familie bogata, insa ea s-a dovedit a fi extrem de inteligenta si a reusit sa pacaleasca 20 de barbati pentru a o ajuta sa-si cumpere casa dorita.

iPhone 7 – cum si-a cumparat o femeie o casa pacalindu-si iubitii

Separat de marturia femeii, firma care a cumparat cele 20 de terminale iPhone 7 a confirmat acest lucru pentru presa, inclusiv suma totala platita pentru ele. Practic, vorbim despre o poveste extrem de interesanta in care iubitii femeii au fost pacaliti sa cheltuie sume mari de bani pentru o femeie care nu va fi vreodata interesata de ei.

„Xiaoli, a woman from the city of Shenzhen in southern China, asked each of her 20 current boyfriends to buy her a newly launched iPhone 7. She then sold all of the phones to a mobile phone recycling site called Hui Shou Bao for 120,000 Chinese yuan (about £14,500), and used the money to put down a deposit on a house in the countryside.”

Cum a reusit femeia sa ii pacaleasca pe toti 20 este greu de imaginat, insa povestea este prezentata ca fiind reala atat de catre presa, cat si de catre cei care i-au cumparat produsele. Desigur ca dupa publicarea acestor informatii intreaga presa haituieste femeia pentru informatii, iar viata sa a devenit un calvar, dar acest lucru era de asteptat.

Acestea fiind spuse, daca nu aveti bani de o casa, gasiti-va iubiti sau iubite care sa va sponsorizeze aceasta achizitie.

iphone-7-cumpara-casa

Articolul precedenteMAG are smartwatch cu 69% reducere astazi
Articolul următorAirPods ar putea fi lansate in ianuarie 2017
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.