iPhone 7 – cum si-a cumparat o femeie o casa pacalindu-si iubitii

Folosindu-se de iPhone 7, o femeie si-a pacalit cei 20 de iubiti sa o ajute sa-si cumpere o casa in China.

O poveste extrem de ciudata si interesanta in acelasi timp vine astazi din China, o femeie cu 20 de iubiti reusind sa-si cumpere o casa pacalindu-i sa-i cumpere terminale iPhone. Vorbim despre o femeie din orasul Shenzen al Chinei, ea cerandu-le fiecaruia dintre cei 20 de iubiti sa-i cumpere un terminal iPhone 7 lansat de catre compaina Apple in septembrie.

Dornici sa-i satisfaca aceasta cerere, barbatii i-ar fi cumpara 20 de terminale iPhone 7 pe care ea le-a vandut mai departe in China si a castigat nu mai putin de 16.000 de euro. Suma este in mod evident prea mica pentru a cumpara o casa, insa ea a folosit banii ca depozit pentru a cumpara in rate o casa intr-o zona adiacenta orasului.

Povestea pare incredibila, insa cei de la BBC sustin ca au verificat toate informatiile si ea este adevarata, deci vorbim despre 20 de barbati prostiti de catre o singura femeie. Aceasta nu provine dintr-o familie bogata, insa ea s-a dovedit a fi extrem de inteligenta si a reusit sa pacaleasca 20 de barbati pentru a o ajuta sa-si cumpere casa dorita.

iPhone 7 – cum si-a cumparat o femeie o casa pacalindu-si iubitii

Separat de marturia femeii, firma care a cumparat cele 20 de terminale iPhone 7 a confirmat acest lucru pentru presa, inclusiv suma totala platita pentru ele. Practic, vorbim despre o poveste extrem de interesanta in care iubitii femeii au fost pacaliti sa cheltuie sume mari de bani pentru o femeie care nu va fi vreodata interesata de ei.

“Xiaoli, a woman from the city of Shenzhen in southern China, asked each of her 20 current boyfriends to buy her a newly launched iPhone 7. She then sold all of the phones to a mobile phone recycling site called Hui Shou Bao for 120,000 Chinese yuan (about £14,500), and used the money to put down a deposit on a house in the countryside.”

Cum a reusit femeia sa ii pacaleasca pe toti 20 este greu de imaginat, insa povestea este prezentata ca fiind reala atat de catre presa, cat si de catre cei care i-au cumparat produsele. Desigur ca dupa publicarea acestor informatii intreaga presa haituieste femeia pentru informatii, iar viata sa a devenit un calvar, dar acest lucru era de asteptat.

Acestea fiind spuse, daca nu aveti bani de o casa, gasiti-va iubiti sau iubite care sa va sponsorizeze aceasta achizitie.

iphone-7-cumpara-casa