AirPods ar putea fi lansate in 2016

In ciuda faptului ca lansarea AirPods a fost zvonita a avea loc in ianuarie 2017, dupa ce Apple a amanat-o pe cea din octombrie, un nou zvon sugereaza alta poveste. Conform unor surse, probabil, apropiate companiei Apple, noile casti AirPods ar urma sa fie totusi lansate pana la sfarsitul acestui an, cel mai probabil chiar inainte de sarbatori.

In interiorul companiei Apple nu ar exista in momentul de fata stabilita o data de lansare pentru luna ianuarie 2017 pentru AirPods, Apple fiind hotarata sa le aduca mai repede pe piata. Mai mult decat atat, magazinele Apple din multe zone de pe planeta au primit deja unitati pentru expunere, angajatii asteptand doar ordinul de a le scoate din cutii.

Apple a trimis inclusiv materialele de pregatire pentru promovarea AirPods in magazine, deci totul este pregatit pentru lansare, insa produsul nu este inca 100% pregatit. Din pacate nimeni nu stie de ce a ales compania Apple sa amane lansarea castilor AirPods, insa daca a facut-o, motivul este cu siguranta unul extrem de bun.

Fie ca este vorba despre stocuri insuficiente, sau probleme de productie, ori de functionare, este clar ca aceste casti AirPods au parte de o lansare cu probleme. Separat de faptul ca multa lume a ras de ele si a ironizat existenta lor, Apple are probleme inclusiv cu lansarea, asa ca ramane de vazut cat succes vor avea ele in final, dupa lansare.

https://www.youtube.com/watch?v=RdtHX15sXiU