AirPods ar putea fi lansate in ianuarie 2017

Castile AirPods ar putea fi lansate de catre compania Apple abia in cursul lunii ianuarie a anului viitor.

Castile AirPods au fost prezentate de catre compania Apple la inceputul lunii septembrie, cu o data de lansare anuntata pentru sfarsitul lunii octombrie. Octombrie a venit si a trecut, iar Apple a anuntat ca AirPods nu sunt inca pregatite pentru lansarea oficiala, insa a evitat sa mai ofere o posibila data pentru punerea in vanzare a noilor casti.

In lipsa unor informatii venite direct de la compania Apple, surse din cadrul companiei partenere Apple, Inventec, sustin ca AirPods ar urma sa fie lansate in ianuarie 2017. Vorbim despre o intarziere de aproape 3 luni in a aduce aceste casti pe piata, semn ca exista probleme serioase cu functionalitatea, sau chiar productia lor.

In general, compania Apple evita sa anunte produse cu multe luni inainte ca ele sa fie lansate oficial si prefera sa le prezinte abia cand le are pregatite pentru a le pune in vanzare. Cazul AirPods este unul nefericit, dar nu vorbim despre o premiera pentru compania Apple, in trecutul sau existand cazuri similare cu produse nepregatite la timp.

Desigur ca acesta este doar un zvon in momentul de fata, insa in lipsa altor informatii de la Apple sau parteneri din SUA, nu ne prea ramane sa credem altceva. AirPods au fost intens criticate de catre foarte multa lume din cauza pretului mare perceput de catre compania Apple, asa ca probabil putini sufera din cauza acestei amanari a lansarii.

“Apple originally planned to release the AirPods at the end of October, but has postponed release. Inventec is expected to begin shipping AirPods in January 2017.”

airpods-lansare-ianuarie