Prima Pagina jailbreak iPhone 7 iOS 10.1 jailbreak a fost facut

iPhone 7 iOS 10.1 jailbreak a fost facut

iPhone 7 iOS 10.1 jailbreak a fost, aparent, facut de catre un dezvoltator necunoscut de tweak-uri pentru Cydia.

iPhone 7 iOS 10.1 jailbreak este, aparent, demonstrat intr-un clip video publicat cu apropae o zi in urma de catre un dezvoltator de tweak-uri pentru Cydia. Puteti vedea mai jos ceea ce pare a fi realizarea acestuia, el afirmand ca s-a folosit de un exploit stabil pentru a instala Cydia si cam orice isi doreste, insa nimeni nu poate garanta pentru credibilitatea sa.

In ciuda acestui lucru, dezvoltatorul sustine ca poate demonstra intreaga procedura pentru cei sceptici, deci teoretic, ar trebui sa fie destul de real ceea ce ne arata. Desi demonstratia a fost facuta pe iOS 10.1, se pare ca acest jailbreak ar fi compatibil inclusiv cu iOS 10.1.1, deci daca s-ar dori lansarea sa, ea ar fi posibila chiar in acest moment.

Inainte sa va bucurati prea tare, hackerul a listat 3 motive pentru care aceast asolutie de jailbreak iOS 10.1.1 pentru iPhone 7 nu a fost deocamdata lansata. Prima are legatura cu Cydia Substrate, care are nevoie de multe patch-uri pentru a putea functiona corect, iar aici creatorul Cydia trebuie sa intervia pentru a rezolva problemele.

Al doilea motiv este frica dezvoltatorului de a fi responsabil de eventuala stricare a iDevice-urilor utilizatorilor care i-ar folosi software-ul, el neavand timp pentru a lansa o versiune stabila a solutiei. In final ramane instabilitatea software-ului sau, acesta generand diverse probleme care ar frustra utilizatorii obisnuiti de iDevice-uri.

Daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca nu vom vedea de la acest dezvoltator vreo solutie de jailbreak pentru iOS 10, dar vom vedea de la altii, cel mai probabil chinezi.

 1. Cydia Substrate is patched by replacing a library that loads the tweaks into the system. If we would have a un-patched Substrate for 10.x then I maybe would consider twice about this. But as long as it’s patched and I don’t own it, there’ll be not releases!
 2. As a single developer, I don’t want to be responsible for other people’s devices, if they break or lose something. I neither don’t have the time to help people having problems with the jailbreak process itself.
 3. Also, this jailbreak is stable sometimes and sometimes not. That means that it’s mostly used for testing tweaks or for private use and is NOT ready to be released at all!

 • Cody Ro

  Nimic stail si sigur de acum 4 ani cel putin… Porcarii de jails pana acum. Ramane istorie Cydia…

 • Cristiano

  wow….haide cu JB cit mai repede…imi lipseste enorm MyWi…pt mine este una din cele mai reusite aplicatii…am tot cautat ceva asemanator dar din nefericire nu am gasit fara jb…abiat ast sa iasa si pt noi😇😇😇

 • gianidiamond

  Speram sa vina alții,cu jb-ul mult așteptat

 • mane

  pe iphone 6s cu ios 9.0 cydia merge suupeeerrrr

 • ifon

  A fost făcut și doar atât.O știre,de citit și de …..atât.

 • Preferai sa nu afli ca iOS 10 poate fi exploatat ?

 • iFallenArch

  e de preferat ca știrea sa fie publicată când e ceva cert sau aproape măcar. Eu nu am o problema cu știrile de genul dar majoritatea are. Sunt știri inutile.

 • Liviu

  nu inteleg .dc mai vreti jb ,pt ce? cand mergea appsync si instalous si etc etc merita ,aveai aplicati gratis si ele in appstore costau bani .acum pt ce ? ca sa faci ce?

 • Sunt oameni care vor sa stie ce se mai intampla cu solutiile de genul asta, nu doar ce este “cert”.

 • Jailbreak-ul nu este pentru cei care fura aplicatii, nu pentru asta a fost creat. A fost facut cunoscut din cauza asta, dar rolul sau e cu totul altul.

 • Cristiano

  bine punctat zaone..eu am cumparat citeva aplicatii din cydia store si chiar imi doresc sa apara iarasi cit mai curind..e adevarat ca mai folosim si ceva aplicatii free tot din cydia dar sunt multe care se platesc si care isi merita toti banii☺️

 • pyt

  era o aplicatie care inregistra automat toate apelurile inclusiv cele de pe whatsapp imi placea tare … cand ma suna vreunu de pe olx si imi dicta adresa nu trebuia sa notez nimic totul se integistra …

 • tom’s iphone

  Cu tot respectul, eu cred ca aceste știri cu privire la un eventual jailbreak, este o “mare prosteală”. Toți utilizatorii de iPhone, știm ca jailbreack, inseamna, enorm de multe posibilități pt configurarea telefoanelor noastre. Acest lucru nu se va produce decat atunci cand s-au vândut un anumit număr de unități si asta nu depinde decat de cei care optează sa folosească iPhone. In rest, totul rămâne o demonstrație ca totul este posibil, prin urmare, “cumparati tortul, ca va dam si cireasa”….

 • Porcu2d

  Poate au, ca e problema, nu știrile.

 • cosmin

  Sunt f multe aplicatii faine in cydia , voi enumera cateva:
  1 VirtualHome – face acelasi lucru ca si noul home button ip7, nu trebuie sa apesi fizic ci doar sa atingi , super faina o folosesc cu mult inaintea aparitiei iph7.
  2 Ccsettings
  3 infinidock
  4 WeatherBoard 2 – ai weather in lock screen inclusiv animatiile climatice (e pe lovele dar merita inzecit)
  5 Springtomize
  6 Zeppelin
  7 Winterboard
  Etc

 • Alex S.

  @Liviu
  Exista si alte surse nu numai instalous… de Appcake ai auzit !?
  Cu placere…acuma sti 😊

 • B06DAN

  Multumesc @cosmin pentru recomandarea cu virtualhome. Foarte util tweakul. Am 6s cu jb pe ios 9.2 cred ca e cel mai tare jb creat vreodata. Parerea mea. Cand vrei jb il activezi de pe tel, cand nu vrei il restartezi. Super tare . O intrebare pentru cunoscatori. Daca imi va da crash si voi fi nevoit sa ii fac restore, cum pot proceda sa pun tot 9.2?

 • Liviu

  alex , da stiu de appcake .egal , fiecare cu parerea lui . eu personal nu mai simt nevoia de jb , poate si din cauza lipsei lui de atata vreme ,

 • cosmin.at

  Cel mai important din cydia e adblock-ul , tui mama masii de reclame 😄

 • Edi Filip

  Nu mai poți pune 9.2 daca vrei restore