WhatsApp va avea functia Stories a Instagram

WhatsApp va avea o noua functie numita Status care este similara celor Stories implementate in Instagram sau Snapchat.

WhatsApp Messenger, cea mai populara aplicatie de mesagerie text de pe planeta, va avea o functie similara celei Stories disponibila in aplicatia Instagram. Conform companiei Instagram, peste 100 de milioane de persoane folosesc functia Stories pentru a impartasi povesti zilnice cu prietenii care ii urmaresc, iar acum WhatsApp va avea ceva similar.

In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata aceasta functie in versiunea pentru Android a aplicatiei WhatsApp, ea fiind deocamdata testata de catre companie, inclusiv in iOS. In WhatsApp functia va avea denumirea Status si va avea un meniu special disponibil in interfata principala, langa cel pentru accesarea chat-urilor noastre.

Folosind functia Status a WhatsApp, utilizatorii vor putea partaja combinatii de poze si clipuri video cu momente importante din viata noastra. Peste aceste colaje vor putea fi aplicate diverse texte, sau chiar emoticoane, rolul lor fiind de a ne anunta simultan mai multi prieteni in legatura cu evenimente importante prin care am trecut.

Toate statusurile WhatsApp vor putea fi partajate catre toate contactele noastre, sau doar catre anumite persoane, totul in functie de ceea ce dorim. Functia Status pentru WhatsApp este deocamdata doar in proces de dezvoltare si desigur ca nu se stie cand urmeaza sa fie oferita public pentru toata lumea, deci vom mai avea de asteptat.

whatsapp-instagram-stories-1

whatsapp-instagram-stories