Carcasa iPhone care te transforma intr-un fotograf profesionist

Daca iti place sa faci poze cu iPhone, dar nu ai gasit pana acum accesoriile perfecte pentru a compensa deficientele camerei, ei bine carcasa din clipul de mai jos este ceea ce ai nevoie. Vorbim despre o carcasa care ofera nu mai putind e 5 lentile pentru a ne ajuta sa facem cele mai bune poze posibile cu ajutorul terminalelor noastre iPhone.

Da, carcasa este mare, groasa si transforma iPhone-ul intr-o caramida, insa macar veti face poze mult mai bune decat pana in momentul folosirii sale. Puteti vedea ca vorbim despre o carcasa in care cele 5 lentile sunt deja montate si nu pot fi scoase, ele putand fi schimbate intre ele printr-un sistem destul de simplu, care le si fixeaza perfect in loc.

Carcasa are deasemenea un stick USB care ofera pana la 8 GB de memorie suplimentara pentru a salva pozele sau clipurile video, deci nu veti ramane vreodata fara spatiu. Conform dezvoltatorilor, carcasa are urmatoarele tipuri de lentile : fisheye, wide-angle, superwide-angle, telephoto cu zoom de pana la 1.5x si microscop cu zoom de 40x.

Carcasa se numeste Puzlook si este disponibila in versiuni care sunt compatibile atat cu terminalele iPhone cu crane de 4 inch, cat si cu cele de dimensiuni mai mari. Pretul carcasei Puzlook incepe de la 55 de dolari pentru versiunea dedicata terminalelor iPhone de dimensiuni mici si creste in functie de tipul de terminal cu care este compatibila.