iPhone 8 alb concept cu ecran fara margini

18

Cele mai recente zvonuri privind iPhone 8 dau de inteles ca Apple ar putea lansa trei modele ale noului smartphone, unul cu ecran de 4.7 inch, altul cu ecran de 5 inch si in final unul cu ecran de 5.5 inch. Desigur ca nimeni nu stie cat adevar exista in aceste informatii deocamdata, insa un grafician s-a gandit sa se foloseasca totusi de ele.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
Orange logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane + CONCURS in aceasta pagina incepand de astazi.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.

In imaginile de mai jos vedeti, poate, cel mai frumos iPhone 8 prezentat in vreun concept aparut pana acum, el avand ecranul intins de la o margine la alta a panoului frontal. Carcasa este compelt alba si nu este despartita sau inconjurata de antene, compania Apple putand crea asa ceva folosind ceramica, asa cum a facut si pentru Apple Watch.

Ca sa fiu complet sincer, cred ca acesta este un iPhone 8 pe care extrem de multi oameni si l-ar dori si l-ar cumpara fara sa stea pe ganduri, asa cum au facut si cu versiunea jet black a iPhone 7. Desigur ca un asemenea dispozitiv nu este usor de realizat de catre compania Apple, insa daca l-ar putea face, ar avea vanzari pe masura design-ului.

Voi ce parere aveti despre acest concept pentru iPhone 8 ? Credeti ca Apple va mai lansa vreun iPhone complet alb, asa cum a facut cu iPhone 4 si iphone 4S ?

iphone-8-concept-alb

iphone-8-concept-alb-1