iPhone 8 alb concept cu ecran fara margini

Cele mai recente zvonuri privind iPhone 8 dau de inteles ca Apple ar putea lansa trei modele ale noului smartphone, unul cu ecran de 4.7 inch, altul cu ecran de 5 inch si in final unul cu ecran de 5.5 inch. Desigur ca nimeni nu stie cat adevar exista in aceste informatii deocamdata, insa un grafician s-a gandit sa se foloseasca totusi de ele.

In imaginile de mai jos vedeti, poate, cel mai frumos iPhone 8 prezentat in vreun concept aparut pana acum, el avand ecranul intins de la o margine la alta a panoului frontal. Carcasa este compelt alba si nu este despartita sau inconjurata de antene, compania Apple putand crea asa ceva folosind ceramica, asa cum a facut si pentru Apple Watch.

Ca sa fiu complet sincer, cred ca acesta este un iPhone 8 pe care extrem de multi oameni si l-ar dori si l-ar cumpara fara sa stea pe ganduri, asa cum au facut si cu versiunea jet black a iPhone 7. Desigur ca un asemenea dispozitiv nu este usor de realizat de catre compania Apple, insa daca l-ar putea face, ar avea vanzari pe masura design-ului.

Voi ce parere aveti despre acest concept pentru iPhone 8 ? Credeti ca Apple va mai lansa vreun iPhone complet alb, asa cum a facut cu iPhone 4 si iphone 4S ?

iphone-8-concept-alb

iphone-8-concept-alb-1