HTC 11 – ecran de 5.5 inch, camera de 12 megapixeli

HTC 11 urmeaza sa aiba un ecran de 5.5 inch cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli, o camera principala de 12 megapixeli si una frontala de 8 megapixeli.

Primele informatii privind specificatiile tehnice HTC 11 au aparut astazi, direct din China, iar in baza lor aflam ca taiwanezii intentioneaza sa aduca pe piata un smartphone destul de potent. Desi vanzarile HTC au scazut dramatic in ultimaul an, compania intentioneaza totusi sa aduca pe piata un nou smartphone premium pentru a concura cu Apple, Samsung si nu numai.

Conform specificatiilor tehnice HTC 11 publicate astazi, noul smartphone va avea un ecran de 5.5 inch cu rezolutie de 2560 x 1440 pixeli. Partea interesanta este ca HTC 11 ar putea avea un ecran curbat spre marginile carcasei, asa cum se intampla in cazul seriei Galaxy Edge a Samsung, terminalele de acest gen fiind extrem de populare.

In ceea ce priveste camerele, se pare ca va exista una principala de 12 megapixeli si una frontala de 8 megapixeli, pentru selfie-uri cat mai reusite. Desi in industria smartphone trendul pare sa fie in adoptarea de camere duale, cei de la HTC intentioneaza sa ofere o singura camera principala pentru clientii viitorului HTC 11.

HTC 11 – ecran de 5.5 inch, camera de 12 megapixeli

Separat de aceste informatii nu se stie ce am mai putea regasi in HTC 11, insa compania taiwaneza ar putea avea totusi surprize interesante pregatite pentru noi. Lumea asteapta o baterie mai mare si rezistenta la apa sau praf, asa cum se intampla in cazul altor smartphone-uri de top oferite de catre cei de la Apple, Samsung, Huawei sau chiar LG.

HTC 11 ar trebui sa aiba totusi ecranul protejat de Gorilla Glass 5, iar cand va fi lansat ar putea fi si cel mai puternic smartphone Android de pe  piata. Desi vanzarile HTC au scazut, smartphone-urile companiei sunt extrem de apreciate multumita performantelor foarte bune si experientei generale oferite pentru clienti.

Din pacate deocamdata nu stim detalii privind design-ul HTC 11, insa probabil aceste informatii vor aparea in urmatoarele luni multumita chinezilor. HTC 11 va fi lansat in 2017, prezentarea putand avea lo in cursul lunii martie, cu siguranta dupa ce a Galaxy S8, pregatit de catre Samsung.

htc-11-ecran-camera-specificatii