Galaxy Note 7 va fi blocat in retelele de telefonie din Noua Zeelanda

Pentru ca lumea tot nu vrea sa renunte la bombe Galaxy Note 7, operatorii de telefonie mobila din Noua Zeelanda vor bloca terminalele in propria retea. Mai exact, IMEI-urile tuturor terminalelor Galaxy Note 7 vor fi adaugate pe o lista neagra a operatorilor de telefonie mobila si nu se vor mai putea conecta la retelele lor in curand.

Samsung nu este implicata in acest plan decat eventual cu oferirea IMEI-urilor, daca operatorii nu le vor putea obtine singuri, iar blocajul nu afecteaza restul functiilor Galaxy Note 7. cei care se incapataneaza sa foloseasca terminalele Galaxy Note 7 pentru orice altceva decat vorbit la telefon, sau navigat pe internet, o vor putea face in continuare.

Noua Zeelanda este prima tara din lume in care operatorii de telefonie mobila blocheaza conectarea Galaxy Note 7 la propriile retele. Masura este una drastica, insa potrivita pentru situatia in care se afla Galaxy Note 7 in momentul de fata, iar pentru Samsung vorbim desigur despre o noua lovitura puternica din cauza careia imaginea companiei va fi afectata.

Avand in vedere miscarea din Noua Zeelanda, cred ca alti operatori de telefonie mobila vor actiona la fel si vor bloca terminalele pentru a obliga utilizatorii sa renunte la ele.

In alta ordine de idei, astazi Samsung a rechemat aproape 3 milioane de masini de spalat rufe deoarece exista riscul ca ele sa mutileze clientii. Vorbim, din nou, despre cea mai mare rechemare a unui asemenea tip de produs.

galaxy-note-7-blocat-operatori