iOS 10.1 jailbreak este demonstrat pe iPhone 7

La doar cateva zile dupa ce am vazut prima dovada a unui iPhone 7 jailbreak pe iOS 10.1, iata ca astazi vedem o noua demonstratie a faptului ca sistemul de operare este vulnerabil. Daca dovada precedenta a venit de la un dezvoltator de tweak-uri necunoscut, cea de astazi vine de la un cunoscut hacker, invitati chiar si de Apple pentru a face parte dintr-un program care recompenseaza divulgarea vulnerabilitatilor iOS.

Din pacate acest cercetator in securitate informatica a prezentat multiple vulnerabilitati ale iOS de-a lungul timpului si de fiecare data a ramas doar cu lauda. El a refuzat intotdeauna sa lanseze solutii de jailbreak si desigur ca nu va publica vreuna pentru iPhone 7, sau iOS 10.1, asa ca nu va asteptati la altceva de la el pentru ca nu vom primi.

ios-10-1-jailbreak-iphone-7

Articolul precedentTim Cook este innebunit dupa adaptoare (COMIC)
Articolul următorAplicatia WhatsApp a fost actualizata cu schimbari importante
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.