Prima Pagina jailbreak iOS 10.1 jailbreak este demonstrat pe iPhone 7

iOS 10.1 jailbreak este demonstrat pe iPhone 7

La doar cateva zile dupa ce am vazut prima dovada a unui iPhone 7 jailbreak pe iOS 10.1, iata ca astazi vedem o noua demonstratie a faptului ca sistemul de operare este vulnerabil. Daca dovada precedenta a venit de la un dezvoltator de tweak-uri necunoscut, cea de astazi vine de la un cunoscut hacker, invitati chiar si de Apple pentru a face parte dintr-un program care recompenseaza divulgarea vulnerabilitatilor iOS.

Din pacate acest cercetator in securitate informatica a prezentat multiple vulnerabilitati ale iOS de-a lungul timpului si de fiecare data a ramas doar cu lauda. El a refuzat intotdeauna sa lanseze solutii de jailbreak si desigur ca nu va publica vreuna pentru iPhone 7, sau iOS 10.1, asa ca nu va asteptati la altceva de la el pentru ca nu vom primi.

ios-10-1-jailbreak-iphone-7

 • Alex S.

  Poate de sarbatori apare 😊

 • tomi

  ieu cred că NU o să apară…
  Mi se pare o tâmpenie că NU a apărut până ACUM..!??!??
  sunt iNTERESE LA MIJLOC și Ne țin ca Proștii să credem că Jailbreak e fffff Greu și costă mulți €€€€

  Fals

 • asucme

  O sa apara cu 10.2 🙂 de sarbatori.

 • Porcu2d

  Să exploatezi sistemul nu este neapărat jailbreak, la fel cum nici doar cydia instalată nu este dovada unui jailbreak funcțional pt mase.

 • Leo MC

  O astfel de demonstrație pot face si eu (ba chiar pot instala Cydia pe iOS 11), folosind Photoshop; o fotografie nu are nicio relevantă.

 • Da, dar omul asta chiar are exploit. A demonstrat de multe ori ca nu minte, ba a fost invitat si de Apple cu un grup foarte restrans de hackeri sa-i convinga sa ii predea exploit-uri pe sute de mii de dolari, fiecare.

 • obiectiv sau nu

  Sa fim seriosi, companie cu miliarde la buget si nu e in stare sa rezolve problemele pe cont propriu? Asta e balarie de marketing sa vada si ei ce functii vor lumea pe iphone dupa ce isi fac jailbreak. Ca apar dupa 3 ani e alta treaba :))

 • badmad

  Mai are rost jb pe ios 10?Daca nu se actualizeaza tweakurile si nu apar desigur altele noi.entru modelele mai vechi era ok ca ofereau unele lucruri de pe modelel noi