Galaxy S8 va fi lansat mai tarziu pe piata

Galaxy S* va fi lansat in aprilie pe pietele globale, mai tarziu decat se anticipa, insa va avea, in premiera, un buton dedicat pentru a accesa asistentul personal Viv.

Intr-o incercare de a evita un nou fisco din cauza grabei de a lansa un nou smartphone, compania Samsung a decis sa lanseze Galaxy S8 mai tarziu pe piata. Mai exact, desi mult lume astepta terminalul in magazine pana la jumatatea lunii martie a anului 2017, se pare ca el va fi lansat oficial abia in aprilie, dar o data clar nu a fost oferita.

In aceasta idee, nici macar prezentarea nu mai urmeaza sa aiba loc in cadrul Mobile World Congress 2017, asa cum s-a intamplat in fiecare an cu terminalele din seria Galaxy. Amanata, prezentarea nu va avea lo c in februarie, ci abia in cursul lunii aprilie, cu probabil cateva saptamani inainte ca Galaxy S8 sa fie lansat oficial pe pietele globale.

Lansarea intarziata ar putea aduce si ceva in premiera pentru un smartphone, mai exact un buton dedicat pentru a accesa un asistent personal. V-am spus dimineata ca Galaxy S8 va beneficia de pe urma asistentului personal Viv, a carui companie creatoare a fost cumparata de catre compania Samsung cu doar cateva luni de zile in urma.

Galaxy S8 va fi lansat mai tarziu pe piata, va avea un buton dedicat pentru Viv

Desi Apple si Google pun accent pe activarea Siri si Google Assistant cu o simpla comanda vocala, cei de la Samsung doresc sa implementeze un buton special pentru asta. In iPhone putem folosi butonul Home, insa Galaxy S8 ar putea avea alt buton care sa faca asta, probabil separat de un sistem care sa faciliteze activarea prin simpla rostire a numelui.

“he latest internal prototypes of the premium Galaxy S8 handset include a button on the side edge of the smartphone that would be used to launch a beefed-up virtual assistant.”

Samsung sustine ca Viv din Galaxy S8 se va diferentia serios de Siri sau Google Assistant prin functiile pe care le va oferi, lucru destul de greu de realizat. Totusi, avand in vedere faptul ca Samsung a investit cateva sute de milioane de dolari in sistem, Galaxy S8 va beneficia de functii inovatoare si probabil va atrage atentia multora.

galaxy-s8-lansare-aprilie

14 COMENTARII

  1. Cu decizia asta au salvat vietile celor ce se incumeta sa mai cumpere explozibilele samsung . Bravo samsung , tine-o tot asa ! Mai bine le-ar amana definitiv :))))

  2. Dupa cunoscuta problema cu Note 7, Samsung cu siguranta va lansa un telefon care va rupe. Oricum in acest moment nu exista producator de smartphone care sa ofere functiile si utilitatea terminalelor Samsung. Problema cu Note 7 a fost un rau pentru ei si un bine pentru viitorii clienti.

  3. bravo samsung, sa speram acuma ca in februarie iti vei da seama ca vei lansa alte bombe si mai amani pana in Decembrie 2017

  4. Zicala “bagi mâna-n foc” se schimba cu “bagi mâna in Note 7”. Deci,bagi mâna in Note 7 ca S8 va rupe? Zici ca problema Note 7 e un bine pt viitorii clienți. Asta ar fi adevarat in condițiile in care ar fi descoperit din ce cauza bubuia Note 7,dar pana la ora actuala nu se stie. Nu am din păcate nici o garanție ca S8 nu va bubui si multi eventualii clienți ai lui S8 vor gândi la fel. Timpul îmi va arată ca am avut dreptate.

  5. Stai calm ca au gasit ei problema, dar acum nu mai ravasesc lucrurile mai mult. Lasa sa se faca liniste ca urmatoarea lansare sa atraga. Se zvoneste si de o problema a procesoarelor Snapdragon si ca cei de la Qualcomm ar fi facut demersurile ca Samsung sa-si asume doar ei responsabilitatea. Este stiut faptul ca procesorul 820 se incalzeste foarte mult si de aceea atat de repede a aparut 821 cu aceasta problema rezolvata. Dar nu aparuse in timpul productiei in masa a lui Note 7. Cele cu Exynos nu au avut nicio confirmare ca ar fi luat foc. In alta ordine de idei eu sunt venit pe Iphone 7 Plus dupa ce am folosit toata seria Note pana la Note 5. Si sincer sunt extrem de dezamagit. Nu multiwindow, nu split screen, nu raport de livrare mesaje, nu suport raw sau dng nativ (doar prin aplicatii terte), bug-uri extrem de vizibile si instabilitate sistem (blocaje, restarturi, lag – confirmate de mai multi detinatori de 7 plus), nu toggleuri in control center de gps de exemplu (pentru a opri sau porni localizarea trebuie sa te plimbi prin 3 meniuri) sau autobrightness, nu grupuri de contacte, etc… La atata lipsuri ar trebui ca ios sa zboare asa cum il lauda fanii iphone, nu sa gafaie. Si specific ca detin iphone 7 plus de 128 gb (adica cel cu memoria cea buna ca s-a confirmat ca cel de 32 are memoria foarte slaba). In tot acest context S8 are mari sanse sa fie un hit. Imi doresc tare mult ca Iphone 8 sa vina cu tot ceea ce ofera in prezent alti producatori ca si functii si utilitate si atunci il voi cumpara fara sa clipesc. Dar pana atunci mai e…

  6. Mulți eventuali clienți ar putea gândi ca tine dacă ar fi hateri, așa cum ești tu, dar slavă Domnului, Samsung nu se bazează pe vânzări către hateri.
    Cei care ar putea gândi ca tine pe temeri reale, ar putea amână achiziția din primul val, iar în lipsa incidentelor pirotehnice, s-ar putea să cumpere S8 în săptămânile următoare.
    În plus, fără incidente de genul ăsta, Samsung va fi percepută de toată lumea ca o companie care a învățat din eșec, și care pune accent maxim pe calitate.

  7. O lună de amânare e nesemnificativ. Probabil prezentarea o va face altcineva, și nu carismaticul ăla care a prezentat Note 7 (pentru a nu se asocia imaginea sa cu noul S8). Probabil că noul prezentator mai are nevoie de încă o lună să învețe bine engleza :))

  8. Pai exact la asta m-am referit si eu,ca nu-l vor cumpara fanii din primul val,nu ca nu-l vor cumpara deloc. Daca ar da o declarație Samsung in care sa zică de ex. “da dom’le am înghesuit o baterie prea mare in carcasa subțire a lui Note 7 dar in S8 bateria sta mai lăbărțat” ar fi mult mai credibili. Oricum la prezentare cred ca vor pune accentul pe siguranța lui S8 in ceea ce privește problema lui Note7.

  9. Păi nu s-a înțeles asta din mesajul tău :l
    Și eu cred că vor pune accent pe siguranță. Și o glumă care trebuie să îți placă ție: ar fi super ca prezentatorul de S8 să spună “and it doesn’t explode, just sayin’ ”
    Eee? Ce spui?