Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 jet white ar putea fi lansat de Apple

iPhone 7 jet white ar putea fi lansat de Apple

iPhone 7 jet white ar putea fi lansat de catre compania Apple pe piata, un zvon aparut astazi sugerand o miscare curajoasa pentru americani.

13

Apple este uimita de succesul culorii jet black pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, atat de uimita incat intentioneaza sa lanseze si o culoare jet white pentru seria de smartphone-uri. Mai exact, cei din Cupertino vor readuce la moda culoarea alba, atat de populara in seria iPhone 4, insa o vor face lucioasa, exact precum in cazul jet black.

Desi deocamdata informatiile sunt disponibile doar cu titlul de zvon, ele trebuie privite totusi cu un oarecare grad de speranta de catre cei care isi doresc o carcasa alba pentru iPhone. Desi in mod normal Apple nu lanseaza culori noi pentru o serie existenta, dorinta disperata a americanilor de a isi creste substantial vanzarile i-ar putea motiva sa faca orice.

Detalii cu privire la aceasta schimbare de strategie pentru Apple nu exista, asa ca probabil includerea noii culori in linia iPhone 7 este doar discutata acum. De la simple discutii si pana la initierea productiei nu ar putea fi o cale atat de lunga, mai ales ca vorbim doar despre schimbare amodului in care este vopsita carcasa si nu despre altceva ami complex.

iPhone 7 jet white va fi lansat de catre Apple

Pentru Apple, lansarea unei versiuni jet white a iPhone 7 si iPhone 7 Plus in primavara ar putea aduce putina atentie extrem de benefica spre linia sa de smartphone-uri. Avand in vedere ca nu se asteapta lansarea unui nou model al iPhone SE primavara viitoare, includerea unei noi culori in linia de terminale iPhone 7 ar putea fi o idee buna.

Daca totusi acest lucru nu se va intampla, atunci exista sanse mari ca iPhone 8 sa aiba o carcasa de culoare jet black, dar asta abia in toamna, cand va fi lansat. iPhone 8 urmeaza sa aiba o carcasa din sticla, iar o face alba nu ar fi chiar atat de greu, Apple lansand deja iPhone 4 si iPhone 4S cu carcase de acest gen, ele fiind extrem de populare in perioada lor.

Acestea fiind spuse, v-ati dori un iPhone 7 jet white si credeti ca este oportuna lansarea unei asemenea culori noi pentru serie ?

iphone-7-jet-white