iOS 10.2 beta 2 vine cu noua aplicatie TV

Anuntata in cadrul prezentarii pentru noile MacBook Pro, aplicatia TV prezentata atunci de catre compania Apple a fost intr-un final inclusa in iOS 10.2 beta 2. Compania Apple va lansa aceasta aplicatie in cursul lunii decembrie, iar ea le va permite americanilor, sa vada recomandari pentru filme/seriale/show-uri TV care sunt disponibile online in format digital.

Noua aplicatie TV a celor de la Apple preia informatii din multiple surse si le face utilizatorilor recomandari cu privire la ceea ce ar trebui sa vada pe propriile iDevice/Apple TV-uri. Atunci cand utilizatorii se hotarasc sa vada un film, un serial sau un show TV, aplicatia TV ii redirectioneaza spre serviciul care are acel continut.

Fie ca vorbim despre iTunes Store, Hulu, Netflix, sau alte aplicatii care au disponibil acel continut, aplicatia TV va retrimite utilizatorii spre ele. Compania Apple a ales sa o lanseze pentru a usura munca utilizatorilor de a descoperi continut video potrivit pentru ceea ce isi doresc sa vada si ea va fi probabil extrem de apreciata dupa lansare.

Mai jos aveti si primele imagini facute in interiorul aplicatiei TV, ea urmand a fi disponibila exclusiv in SUA incepand cu luna decembrie, lansarea in alte tari urmand a avea loc mai tarziu.

ios-10-2-beta-2-aplicatie-tv

ios-10-2-beta-2-aplicatie-tv-1

ios-10-2-beta-2-aplicatie-tv-3

1 COMENTARIU