iPhone 7 ajunge la cei mai mici timpi de livrare

Timpii de livrare ai iPhone 7 au fost redusi substantial de catre compania Apple, insa nu acelasi lucru poate fi spus si despre iPhone 7 Plus.

La peste o luna si jumatate dupa lansarea oficiala, compania Apple incepe sa ajunga din urma cererea pentru iPhone 7 in cam toate tarile in care terminalul este vandut. Fie ca va vine sa credeti, sau nu, in momentul de fata compania Apple listeaza un timp de livrare de doar 24 de ore pentru comenzile iPhone 7 facute prin intermediul Apple Store.

In alte tari, livrarile sunt facute chiar din stoc de catre partenerii companiei Apple, asa ca inclusiv in Romania puteti cumpara iPhone 7 de aici cu livrare in chiar 2 ore. Desigur ca modelele negre si negre lucioase ale iPhone 7 au cei mai mari timpi de livrare in momentul de fata, insa chiar si aici lucrurile s-au imbunatatit major fata de acum o luna.

Compania Apple a spus acum cateva saptamani ca stocurile pentru iPhone 7 vor creste substantial in perioada urmatoare, iar acest lucru este vizibil chiar de acum. In aceasta idee, cine doreste sa cumpere un iPhone 7 in momentul de fata, nu prea mai are obstacole in a face o achizitie de la compania Apple, lucru extrem de bun pentru orice fan.

iPhone 7 este livrat in 24 de ore de la achizitie

Desi multi se asteptau ca Apple sa nu reduca substantial timpii de livrare ai iPhone 7 pana in perioada Craciunului, iata ca se intampla si lucruri foarte bune. Din pacate nu acelasi lucru poate fi spus despre iPhone 7 Plus in momentul de fata, sau in viitorul imediat, stocurile pentru acest model fiin extrem de reduse, dupa cum este de asteptat.

iPhone 7 Plus este in continuare extrem de produs de catre compania Apple, asa ca livrarile pentru acest model vor fi in continuare ingreunate pentru toata lumea. Desi unele modele pot fi comandate cu livrare in maxim 2 – 3 saptamani, cele negre si negre lucioase sunt livrate abia in preajma Craciunului de catre compania Apple.

Acestea fiind spuse, daca nu mai aveti rabdare sa cumparati iPhone 7 Plus, atunci Apple va poate oferi un iPhone 7 chiar in acest moment.

iphone-7-timp-livrare-apple