iOS 10.2 beta 2 vs iOS 10.1.1 – comparatia performantelor

iOS 10.2 beta 2 are performante mai bune decat iOS 10.1, cel putin deocamdata, Apple facandu-ne o surpriza placuta.

iOS 10.2 beta 2 a fost lansat aseara de catre compania Apple si v-am spus deja care sunt cele cateva noutati pe care compania americana ni le ofera pentru utilizarea zilnica a iDevice-urilor. Separat de acestea, compania Apple a imbunatatit inclusiv performantele fata de versiunea anterioara a sistemului de operare, chiar daca vorbim despre ceva minor.

In clipurile video de mai jos puteti vedea ca iOS 10.2 beta 2 functioneaza usor mai bine decat iOS 10.1.1 in ceea ce priveste rularea anumitor functii ale sistemului de operare. Fie ca vorbim despre pornire, inregistrarea de poze sau folosirea aplicatiilor, iOS 10.2 beta 2 se descurca mai bine decat predecesorul sau, lucru pe care l-am vazut si in primul build.

iOS 10.2 a fost lansat de catre compania Apple cu performante superioare celor oferite de catre iOS 10.1, iar asta ne-a dat sperante ca vom avea parte de o experienta mai buna. Lucrurile nu s-au schimbat in cel de-al doilea build, insa s-ar putea schimba pana in momentul lansarii versiunii finale, asa ca nu trebuie sa va bucurati prea mult inca.

Acestea fiind spuse, diseara vom avea cel mai probaibl inclusiv iOS 10.2 public beta 2 si performantele ar trebui sa ramana aceleasi.