Galaxy S8 intra in testare in ianuarie 2017

Primele prototipuri ale Galaxy S8 vor fi produse abia in ianuarie si vor fi testate public, desi lansarea ar trebui sa aiba loc in martie sau aprilie.

Samsung nu se grabeste sa lanseze Galaxy S8 pe pietele globale, compania coreeana avand grija sa verifice fiecare noutate a smartphone-ului inainte de a il oferi consumatorilor. Vorbim aici despre o atentie deosebita acordata bateriei, dar si altor componente, coreenii amanand, in aparenta, lansarea cu o luna, pentru a se asigura ca totul va fi perfect.

Avand in vedere aceasta atentie sporita la detalii, Samsung intentioneaza sa testeze primele prototipuri ale Galaxy S8 abia in cursul lunii ianuarie. Samsung le-a cerut in mod oficial partenerilor asiatici sa livreze primele componente pentru Galaxy S8 incepand cu luna ianuarie, atunci urmand a fi asamblate si primele prototipuri ale produsului.

Perioada de testare in public incepe cu aproximativ 3 – 4 luni inainte ca Galaxy S8 sa fie lansat oficial pe piata, deci Samsung nu va avea foarte mult timp pentru eventuale corectari de probleme. Compania Apple procedeaza cam la fel, doar ca in cazul sau perioada de testare cu angajati in public incepe ceva mai devreme decat in cazul Samsung.

Galaxy S8 intra in testare in ianuarie 2017

Indiferent de situatie, cred ca exista sanse minime ca Galaxy S8 sa aiba parte de probleme similare cu cele ale Galaxy Note 7, sau cel putin aceasta este convingerea mea. Samsung a fost umilita destul din cauza Galaxy Note 7 si cred ca managerii coreenilor au dorinta acerba de a se rascumpara in fata clientilor din lumea intreaga.

“Key suppliers are required to provide an initial batch of their parts for the Galaxy S8 from January. Full volume supplies will start in February. Considering the parts supplies, the phone launch could come in March as usual, unlike an earlier report by the Wall Street Journal.”

Galaxy S8 va uimi foarte multa lume si cred asta din convingerea ca Samsung va schimba ceva in actuala gandire proasta, pentru a ramane relevanta in segmentul smartphone. Am vazut cum a cazut Nokia fara sa aiba parte de scandaluri de acest gen, iar Samsung ar putea avea parte de aceeasi soarta daca nu este atenta cu clientii.

Voi ce parere aveti, va rezolva Samsung problemele produselor sale, sau va avea soarta Nokia ?

galaxy-s8-prototip-ianuarie