Instagram Live video va fi lansat in curand

Instagram va avea o functie care va permite transmiterea in direct de sesiuni video, la fel precum se intampla in cazul platformei Facebook Live, lansata de cateva luni. Instagram este o companie detinuta tot de catre cei de la Facebook, asa ca implementarea acestei functii era asteptata din partea companiei, chiar mai devreme de atat.

Acum cateva saptamani un website din Rusia a prezentat pentru lumea intreaga noua functie Instagram live video, insa acum presedintele companiei a confirmat oficial lansarea sistemului. Desigur ca nu au fost oferite si detalii cu privire la modul in care va functiona Instagram live video, insa probabil lucrurile nu vor fi diferite fata de ceea ce ofera Facebook Live.

Conform primelor imagini cu sistemul, transmisiunile Instagram Live vor fi vizibile in partea superioara a aplicatiei, precum tot ceea ce ofera Instagram Stories. Utilizatorii vor putea vedea transmisiunile facute de catre persoanele pe care le urmaresc la fel precum vad povestile Instagram, insa in final integrarea ar putea fi usor diferita fata de ceea ce vedem acum.

Instagram Live va schimba foarte multe in ceea ce priveste partajarea de informatii zilnice cu privire la intamplarile din viata utilizatorilor, asa cum se intampla si cu Facebook Live acum.

“Live is really exciting for us. I think it can enhance what we’re doing. If I’m trying to strengthen relationships with someone I love, them streaming video to me live would be an amazing way to be closer to them.”