iPhone 7 Plus – marea problema a camerei

iPhone 7 Plus are o mare problema cu aplicatia Camera si schimbarile intre diferitele valori ale ISO-ului.

iPhone 7 Plus este primul smarptphone cu o camera duala, insa compania Apple nu a reusit sa faca un software perfect pentru aplicatia care le controleaza. In aceasta idee, clipul video de mai jos ne arata o problema a aplicatiei Camera si a modului in care se face trecerea de la lumina slaba la cea puternica in timpul folosirii iPhone 7 Plus.

Mai exact, schimbarea ISO-ului in trecerea de la lumina puternica la cea slaba afiseaza interfata in reluare, lucru care nu se intampla la alte modele ale iPhone. Desigur ca nici la alte smartphone-uri Android nu se intampla acest lucru, asa ca vorbim despre o problema software pe care compania Apple ar trebui sa o rezolve cat se poate de rapid pentru utilizatorii sai.

Daca pana in momentul de fata compania Apple nu a rezolvat aceasta problema a camerei iPhone 7 Plus, exista o mare posibilitate ca ea sa nu fie rezolvata. Din pacate foarte multa lume a inceput totusi sa o sesizeze in folosirea zilnica a terminalului si se plange pe forumurile de discutii ale celor din Cupertino, deci Apple stie de ea.

In ciuda acestui lucru, pana acum actualizarile iOS s-au concentrat pe cu totul alte lucruri, nu pe rezolvarea acestei probleme deranjante a camerei iPhone 7 Plus. Este greu de spus cat va dura pana cand ea va fi rezolvata, sau daca va fi rezolvata, insa lumea cere cu insistenta acest lucru de la cei din Cupertino.

12 COMENTARII

  1. pixel dai bani sa iti transforme mana in gratar din cauza caldurii, altele sa iti explodeze,altele sa te tai…eu zic ca aici este cel mai bun rau dintre toate relele

  2. Da.chiar acum făcut si eu un test, pe ambele terminale am un 6s si 5s pe 6s nu apare Tranziția respectiva in schimb la 5s e aproape la fel ca pe ip 7! Dar nu știam ca e un bug al camerei pana acum:))nu ma deranjează ca 5s-ul nu îl prea folosesc pe partea de camera

  3. Camere dual au fost akum cativa ani pe lg.. deci nu e premiera cum spune articolul.. cat despre ios, e din ce in ce mai prost, mai instabil.. din 2009 pana azi am avut numai iphone. In fiecare an imi iau modelul nou aparut.. ultimul soft care a fost impecabil fara nici cea mai mica eroare este ios 5. Pana la ios 7 a fost acceptabil dar de la ios 8 incoace e jale.. din ce in ce mai rau.. nu m-as muta niciodata pe android pt ca sunt fan apple si sunt destule probleme si la android, dar marea problema la apple este ca din pct de vedere software e din ce in ce mai prost si din pct de vedere al designului, de 3 ani aceeasi marie cu alta palarie.. eu cred ca in stilul asta o sa clacheze daca nu fac o schimbare..

  4. sorry for edit…chiar e nasoala faza. in primele minute din video nu se vede asa clar, da spre final arata groaznic.

  5. Da, dar seby deși posesor de iphone nu știa de problemă, de unde să știe că în vis are 7 fără două camere și nici nu a filmat.

  6. Android???Telefonul ala care mi-a sters 50 de contacte?Care s-a blocat asa de rau ca a trebuit sa îi scot bateria?Ca nu poti scrie in mesaj fara sa se blocheze? Mentionez ca nu am avut un telefon ieftin ci un samsung galaxy s5.Iphone-ul si ios-ul sunt mult mai bune decat cacatul vostru de android!Sa nu uitam ca apple are cel mai bine optimizat sistem de operare…

  7. Este clar că am scris comentariul anterior la bâză, știind că voi fi asaltat cu replici acide 🙂 Ia-l ca pe o glumă.
    Acum, la subiect, nu văd cum Android ar fi șters contacte, câtă vreme ele sunt stocare în cloud? Este încă o minciunică din popor, care să demonizeze Androidul, sau ce?
    Cum s-a blocat? Ai vreo dovadă, sau vrăjeli? Oricine poate spune orice, dar fără dovezi…