Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 Plus – marea problema a camerei

iPhone 7 Plus – marea problema a camerei

iPhone 7 Plus are o mare problema cu aplicatia Camera si schimbarile intre diferitele valori ale ISO-ului.

13

iPhone 7 Plus este primul smarptphone cu o camera duala, insa compania Apple nu a reusit sa faca un software perfect pentru aplicatia care le controleaza. In aceasta idee, clipul video de mai jos ne arata o problema a aplicatiei Camera si a modului in care se face trecerea de la lumina slaba la cea puternica in timpul folosirii iPhone 7 Plus.

Mai exact, schimbarea ISO-ului in trecerea de la lumina puternica la cea slaba afiseaza interfata in reluare, lucru care nu se intampla la alte modele ale iPhone. Desigur ca nici la alte smartphone-uri Android nu se intampla acest lucru, asa ca vorbim despre o problema software pe care compania Apple ar trebui sa o rezolve cat se poate de rapid pentru utilizatorii sai.

Daca pana in momentul de fata compania Apple nu a rezolvat aceasta problema a camerei iPhone 7 Plus, exista o mare posibilitate ca ea sa nu fie rezolvata. Din pacate foarte multa lume a inceput totusi sa o sesizeze in folosirea zilnica a terminalului si se plange pe forumurile de discutii ale celor din Cupertino, deci Apple stie de ea.

In ciuda acestui lucru, pana acum actualizarile iOS s-au concentrat pe cu totul alte lucruri, nu pe rezolvarea acestei probleme deranjante a camerei iPhone 7 Plus. Este greu de spus cat va dura pana cand ea va fi rezolvata, sau daca va fi rezolvata, insa lumea cere cu insistenta acest lucru de la cei din Cupertino.