Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 Plus – marea problema a camerei

iPhone 7 Plus – marea problema a camerei

iPhone 7 Plus are o mare problema cu aplicatia Camera si schimbarile intre diferitele valori ale ISO-ului.

iPhone 7 Plus este primul smarptphone cu o camera duala, insa compania Apple nu a reusit sa faca un software perfect pentru aplicatia care le controleaza. In aceasta idee, clipul video de mai jos ne arata o problema a aplicatiei Camera si a modului in care se face trecerea de la lumina slaba la cea puternica in timpul folosirii iPhone 7 Plus.

Mai exact, schimbarea ISO-ului in trecerea de la lumina puternica la cea slaba afiseaza interfata in reluare, lucru care nu se intampla la alte modele ale iPhone. Desigur ca nici la alte smartphone-uri Android nu se intampla acest lucru, asa ca vorbim despre o problema software pe care compania Apple ar trebui sa o rezolve cat se poate de rapid pentru utilizatorii sai.

Daca pana in momentul de fata compania Apple nu a rezolvat aceasta problema a camerei iPhone 7 Plus, exista o mare posibilitate ca ea sa nu fie rezolvata. Din pacate foarte multa lume a inceput totusi sa o sesizeze in folosirea zilnica a terminalului si se plange pe forumurile de discutii ale celor din Cupertino, deci Apple stie de ea.

In ciuda acestui lucru, pana acum actualizarile iOS s-au concentrat pe cu totul alte lucruri, nu pe rezolvarea acestei probleme deranjante a camerei iPhone 7 Plus. Este greu de spus cat va dura pana cand ea va fi rezolvata, sau daca va fi rezolvata, insa lumea cere cu insistenta acest lucru de la cei din Cupertino.

LIKE
Articolul anteriorF1 2016 a fost lansat in AppStore (VIDEO)
Urmatorul articolWallpaper pentru iPhone, iPod si iPad – 11.11.2016