iPhone 7 Plus vs Google Pixel – testul complet al camerei

iPhone 7 Plus si Google Pixel apar intr-o comparatie extinsa a camerelor pentru a ne arata care ofera cea mai buna experienta foto-video.

Daca inca mai aveati dubii cu privire la calitatea camerelor implementate in iPhone 7 Plus si Google Pixel, ei bine clipul video de mai jos ar trebui sa va lamureasca pe deplin. Testul compara camerele iPhone 7 Plus si Google Pixel intr-o varietate de conditii de utilizare, atat in timpul zilei, cat si noaptea, pentru toate cele 5 camere.

Mai mult decat atat, sunt inregistrate clipuri video atat in format 4K, cat si in format 1080p, iar bitrate-ul pentru fiecare dintre ele este listat pe filmare. Chiar si in ceea ce priveste stabilizatorul optic de imagine, sau cel electronic, avem o comparatie, fiecare dintre ele avand puncte forte si puncte slabe care afecteaza calitatea clipurilor video.

Fiecare dintre cele doua smartphone-uri castiga in diverse comparatii, iPhone 7 Plus avand punctele sale forte, in timp ce Google Pixel le are pe ale sale. Este greu de spus ca una dintre camere este cu mult mai buna decat cealalta, iar daca unul dintre ele castiga, diferenta este foarte mica fata de celalalt.

Voi ce parere aveti ?