Accesoriul perfect pentru mobilitate – incarcatorul Leitz cu baterie de 3000 mAh incorporata

Incarcatorul Leitz cu baterie de 3000 mAh incorporata este companionul ideal fie ca pleci intr-o calatorie lunga, sau esti mereu mobil prin oras.

Accesorii pentru profesioniștii mobili

Cu Leitz Complete nu rămâi niciodată fără baterie, chiar și atunci când ești permanent în mișcare. O gamă variată de încărcătoare și baterii externe îți stau la dispoziție, precum și cabluri de conectare pentru iPhone și iPad. Clasa business se regăsește în fiecare detaliu.

Leitz Complete îți oferă soluții optime pentru reîncărcarea smartphone-ului și a tabletei. Gama noastră de încărcătoare este capabilă să ofere energie simultană pentru mai multe tipuri de dispozitive, pentru toate tehnologiile, inclusiv telefoane, tablete și difuzoare.

Anul acesta am lansat un produs revolutionar cu care nu poti da gres in nici o situatie. Ramai mereu conectat la afacerea ta si la biroul tau oricand, oriunde te afli.

incarcator-leitz-cu-baterie

Încărcător și Baterie, port USB, 3000mAh, Leitz Complete  Încărcător portabil de mare viteză cu baterie încorporată. Port USB și mufă US. Menține dispozitivele mobile încărcate în orice țară cu adaptoarele de tip slide-in pentru EU, UK, AU/NZ. Nu mai rămâi niciodată fără baterie, chiar și când ești în mișcare. Potrivit pentru iPhone 5, 6 6S, 6 plus, iPad, iPod, tablete si smartphone-uri Samsung și multe alte dispozitive mobile. Încarcă folosind orice priză în orice țară, cu ajutorul adaptoarelor; încărcare de mare viteză. Poți chiar să-ți încarci dispozitivul mobil în geantă, când ești în mișcare.

incarcator-leitz-adaptoare-interschimbabile-1
Adaptoare interschimbabile, Indicare status baterie cu 4 becuri LED
incarcator-leitz-adaptor-tip-slide-in-2
Adaptor tip slide-in, Baterie Samsung 3000 mAh

Caracteristici:

  • Încărcător și baterie într-un singur dispozitiv – încarcă dispozitivele mobile când este conectat la priză dar și cand ești în mișcare;
  • Baterie cu durată lungă de viață 3000mAh Litiu Polimer – navighează pe internet cu smarthone-ul până la 25 ore, sau cu tableta până la 5.5 ore;
  • Design compact și minimalist. Ușor – perfect atunci când ești în mișcare;
  • Indicarea statusului bateriei cu 4 becuri LED. Știi mereu care este nivelul bateriei ;
  • Priză US și adaptoare interschimbabile EU, GB, AU/NZ (Tip-A, Tip-I, Tip-G) – nu este nevoie de adaptor suplimentar. Oriunde ai fi, ai mereu varianta potrivită de a te conecta la o sursă de current;
  • Compatibil cu prize 110 ~240V;
  • Chipset-ul inteligent (IC) detectează automat dispozitivul conectat pentru a livra puterea maximă posibilă;
  • Cu până la 2.1A pentru încărcare optimă pentru tablete;
  • Culoare: negru;
  • Dimensiuni (mm): 25 x 105 x 43;
  • Putere: 1 x micro USB (DC 5V, 2A), 1x 100~240 V AC 4x plugs (Tip A, C, G, I);
  • Alimentare cu energie: 1x Conexiune USB cu 5V (max. 2.1 A);
  • Puterea de iesire: 10.5 W;
  • Capacitatea acumulatorului: 3000 mAh;
  • Greutate 0.12.

Testand acest incarcator timp de cateva zile, va pot spune ca el este ideal pentru toti cei care sunt mai mereu in miscare. El este suficient de subtire pentru a fi purtat in buzunarul unei haine, dar are si o baterie suficient de mare pentru a incarca orice model al iPhone atunci cand aveti nevoie de energie pentru baterie.

Mai mult decat atat, multumita puterii mari de care beneficiaza, poate incarca si o tableta, asta in timp ce bateria sa interna se incarca atunci cand este conectat la o priza. Acesta este practic si marele beneficiu al acestui incarcator, capacitatea sa de a incarca un terminal mobil in timp ce isi incarca bateria interna, aceasta fiind pregatita pentru folosire ulterioara.

Ca sa fiu complet sincer cu voi, cred ca un companion mai bun pentru drumurile zilnice, sau in special cele lungi, nu exista si este unul dintre cele mai inedite si folositoare produse pe care am avut ocazia de a le testa.

Accesează pagina Leitz pentru a descoperi solutii variate de baterii si incarcatoare Leitz Complete.

Produsele Leitz Complete sunt disponibile in magazinele Dealerilor online: