Huawei P50 Pro: SURPRINZATOAREA Decizie pentru Noul Telefon

Huawei P50 Pro este cel mai asteptat model nou de telefon la care Huawei lucreaza, iata ce decizie surprinzatoare incepe deja sa uimeasca fanii.

Huawei P50 Pro eliminare

Huawei P50 Pro va fi urmatorul model foarte important de telefon pe care compania Huawei il pregateste pentru lansare in cursul primaverii viitoare, poate chiar mai devreme din moment ce lansarea Samsung GALAXY S21 e grabita. Pana atunci, acum aflam ca Huawei P50 Pro ar putea veni cu o surpriza la care putini dintre fanii companiei Huawei se asteptau, mai ales dupa ce chinezii i-au ironizat pe cei de la Apple din cauza unei decizii majore.

Huawei P50 Pro ar putea veni cel putin fara incarcator in pachetul in care va fi livrat de catre compania chinezeasca, totul fiind dezvaluit impreuna cu un studiu care vizeaza castile wireless fabricate de catre cei de la Huawei. Compania chinezeasca a facut un studiu prin care ii intreaba pe chinezi cat de tare s-ar supara daca noile sale casti wireless ar fi lansate fara un cablu de incarcare in cutie, iar de aici vin speculatiile ca Huawei P50 Pro ar putea fi lansat fara incarcator.

Huawei P50 Pro: SURPRINZATOAREA Decizie pentru Noul Telefon

Huawei P50 Pro lansat fara incarcator ar fi un paradox pentru Huawei, care a ras de Apple pentru ca a luat aceasta decizie, insa nu ar fi singura companie in aceasta situatie, cel putin nu singura foarte mare. Cei de la Samsung au luat decizia de a face fix ceea ce a facut Apple, iar seria Samsung GALAXY S21 va fi prima care va fi livrata fara un incarcator in cutie, dar posibil si fara casti, ceea ce va surprinde fara discutie extrem de multi fani ai companiei.

Huawei P50 Pro ar putea fi lansat cu cel putin ceva similar in minus, mai exact, incarcatorul ar putea fi eliminat pentru a reduce costurile de fabricatie, si a “salva planeta”, ceva ce toti producatorii vor “baga in fata” pentru a face profit. Huawei P50 Pro ar trebui sa fie lansat cel tarziu in aprilie, daca nu cumva mai devreme, si in baza acestei posibile grabiri a lansarii, s-ar putea sa aflam in avans daca vor disparea incarcatoarele din cutiile telefoanelor.

Huawei P50 Pro este un telefon extrem de asteptat de catre foarte multa lume, asa ca va fi foarte mare interes in jurul acestei posibile decizii foarte importante, deci ramane de vazut ce anume va fi facut.