Asa arata laboratoarele de design ale Apple

Astazi v-am spus ca Apple a lansat o carte dedicata lui Steve Jobs, in ea fiind prezentat design-ul produselor lansate de catre cei din Cupertino in ultimii 20 de ani. Pentru a promova cartea, Jony Ive, Chief Design Officer in cadrul Apple, a creat un clip video in care explica unele dintre principiile in baza carora functioneaza echipa de design a Apple.

Vorbim despre o echipa cu oameni putini, dar care are tehnologie de ultima ora si pune in prim-plan felul in care arata produsele, iar mai apoi felul in care functioneaza ele. In cadrul clipului video de mai jos putem vedea prezentarea unor imagini cu designerii Apple si unul dintre laboratoarele in care ei concept forma viitoarelor produse.

Jony Ive s-a laudat in repetate randuri cu acest laborator de design si cu masinariile care exista in el, iar acum avem ocazia sa vedem si cat de multa dreptate a avut in ceea ce spunea. Ce parere aveti despre laboratorul de design al Apple ?

Articolul precedentCastile EarPods vor permite controlarea iPhone cu gesturi
Articolul următorGoogle PhotoScan face copii digitale ale pozelor tale
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.