Prima Pagina aplicatii Google PhotoScan face copii digitale ale pozelor tale

Google PhotoScan face copii digitale ale pozelor tale

PhotoScan este o aplicatie lansata astazi de catre compania Google pentru posesorii de iDevice-uri, ea permitand crearea de copii digitale ale pozelor reale. In clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza aplicatia, ea fiind gandita pentru a ne ajuta sa aducem in mediul virtual toate pozele normale facute de-a lungul vietilor noastre.

Ideea celor de la Google este de a usura munca de a scana pozele, eliminand necesitatea de a folosi un scanner, el fiind inlocuit de camera smartphone-urilor noastre. Rezultatul final nu va fi la fel de bun precum cel al unui scanner, insa va fi suficient de apropiat pentru a ne simplifica procedura de a inregistra pozele folosind iDevice-urile.

Aplicatia Photoscan ne ajuta sa inregistram poza in mod cat mai corect folosind camera smartphone-urilor noastre, iar mai apoi ne permite sa o editam. Aplicatia are o varietate de filtre disponibile, insa de indata ce o salvati in biblioteca foto a iOS, puteti folosi orice fel de alte aplicatii pentru editarea pozelor voastre.

Aplicatia Photoscan este o optiune foarte buna pentru cei care au multe poze si doresc sa le partajeze cu prietenii, ea urmand a usura cu mult timpul de scanare al pozelor. Aplicatia Photoscan este disponibila gratuit prin intermediul AppStore si poate fi descarcata urmand acest link.

LIKE
Articolul anteriorAsa arata laboratoarele de design ale Apple
Urmatorul articolBlack Friday 2016 la eMAG – cum sa alegi livrarea ?