Google PhotoScan face copii digitale ale pozelor tale

PhotoScan este o aplicatie lansata astazi de catre compania Google pentru posesorii de iDevice-uri, ea permitand crearea de copii digitale ale pozelor reale. In clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza aplicatia, ea fiind gandita pentru a ne ajuta sa aducem in mediul virtual toate pozele normale facute de-a lungul vietilor noastre.

Ideea celor de la Google este de a usura munca de a scana pozele, eliminand necesitatea de a folosi un scanner, el fiind inlocuit de camera smartphone-urilor noastre. Rezultatul final nu va fi la fel de bun precum cel al unui scanner, insa va fi suficient de apropiat pentru a ne simplifica procedura de a inregistra pozele folosind iDevice-urile.

Aplicatia Photoscan ne ajuta sa inregistram poza in mod cat mai corect folosind camera smartphone-urilor noastre, iar mai apoi ne permite sa o editam. Aplicatia are o varietate de filtre disponibile, insa de indata ce o salvati in biblioteca foto a iOS, puteti folosi orice fel de alte aplicatii pentru editarea pozelor voastre.

Aplicatia Photoscan este o optiune foarte buna pentru cei care au multe poze si doresc sa le partajeze cu prietenii, ea urmand a usura cu mult timpul de scanare al pozelor. Aplicatia Photoscan este disponibila gratuit prin intermediul AppStore si poate fi descarcata urmand acest link.

https://www.youtube.com/watch?v=MEyDt0DNjWU

Articolul precedentAsa arata laboratoarele de design ale Apple
Articolul următorBlack Friday 2016 la eMAG – cum sa alegi livrarea ?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.