Apple a lansat o carte dedicata lui Steve Jobs

Astazi compania Apple a lansat prima sa carte, aceasta fiind creata de catre cei din Cupertino, dar si produsa tot de catre ei, ea fiind vanduta in Apple Store Online si in magazinele fizice. Cartea contine peste 450 de imagini cu design-ul produselor Apple lansate in ultimii 20 de ani si conform celor din Cupertino, ii este dedicata lui Steve Jobs, co-fondatorul Apple.

Cartea Apple este disponibila in doua versiuni separate care costa 200 de dolari si 300 de dolari, pretul fiind extrem de mare pentru o simpla carte. Totusi, vorbim despre o carte Apple, ea avand hartia special creata, pozele fiind imprimate tot folosind un procedeu special, marginile sale fiind suflate cu argint.

Cartea Apple a fost creata in decursul a nu mai putin de 8 ani de zile, deci vorbim despre un proiect care a inceput in perioada in care Steve Jobs era presedintele companiei. Toate pozele sunt facute de catre fotograful Andrew Zuckerman si prezinta nu doar produsele finale, ci si procesul de creare al design-ului.

Cartea se numeste Designed by Apple in California si este o noua dovada a extravagantei Apple, dar si a importantei pe care o acorda design-ului produselor sale.

“The idea of genuinely trying to make something great for humanity was Steve’s motivation from the beginning, and it remains both our ideal and our goal as Apple looks to the future,” said Jony Ive, Apple’s chief design officer. “This archive is intended to be a gentle gathering of many of the products the team has designed over the years. We hope it brings some understanding to how and why they exist, while serving as a resource for students of all design disciplines.”

carte-apple-design

carte-apple-design-1

carte-apple-design-2

carte-apple-design-3

Articolul precedentiPhone 7 ar fi ars mana unei femei insarcinate
Articolul următorOrange lanseaza oferta de iarna pentru cartele prepay
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.