Super Mario Run va fi lansat pe 15 decembrie

Super Mario Run va fi lansat pe 15 decembrie pentru iPhone, iPad si iPod Touch, insa va costa 10 euro sa deblocati tot continutul sau.

Super Mario Run va fi lansat pe 15 decembrie in AppStore pentru iPhone, compania Nintendo facand astazi anuntul privind disponibilitatea jocului. Conform Nintendo, Super Mario Run va avea un in-app purchase care va oferi acces la tot continutul pregatit de catre companie, insa acesta va costa 9.99 dolari, sau 9.99 euro, pretul fiind unul foarte mare.

Super Mario Run va fi disponibil gratuit in AppStore, insa vorbim despre o versiune limitata care va permite incercarea celor trei moduri de joc. Nintendo va oferi acces limitat la o parte din functionalitatea titlului pentru a convinge utilizatorii sa plateasca suma de 10 dolari sau euro pentru a avea acces la intregul continut disponibil in el.

Super Mario Run va fi compatibil cu iPhone, iPad si iPod Touch, iar lansarea urmeaza sa aiba loc in 151 de tari de pe pe planeta, deci cam in toate AppStore-urile. Apple a anuntat in octombrie ca peste 15 milioane de oameni s-au inscris pentru a afla cand urmeaza sa fie lansat Super Mario Run, deci teoretic numarul de clienti pentru joc ar trebui sa fie mare.

Totusi, multa lume va fi speriata de pretul de 10 dolari, sau euro, perceput de catre compania Nintendo pentru el, iar acest lucru este normal. Suma este una foarte mare pentru jocul dezvoltat de catre japonezi, insa chiar si asa va exista multa lume interesata de el si probabil compania va genera cateva sute de milioane de dolari in vanzari in urmatorul an.

“The wait is almost over for a Super Mario game that can be played on mobile devices. Developed under the direction of Mario creator Shigeru Miyamoto, Super Mario Run brings a new take on the series’ beloved action-platforming gameplay to iPhone and iPad for the first time.”

super-mario-run-iphone