iPhone 6 si iPhone 6S se inchid din senin, nu mai pornesc

iPhone 6 si iPhone 6S se inchid din senin si refuza sa mai porneasca, autoritatile din China investigand compania Apple din cauza lor.

Compania Apple are o problema foarte mare in China in momentul de fata din cauza unui numar foarte mare de utilizatori care se plang de faptul ca terminalele lor iPhone 6 si 6S se inchid din senin si nu mai pornesc. Dispozitivele se inchid fie daca sunt folosite in frig, fie daca sunt folosite in mod normal, iar conectarea la o sursa de curent nu le readuce la viata.

In ambele cazuri terminalele iPhone 6 si 6S au suficienta baterie disponibila pentru folosire, iar in ambele cazuri ele refuza sa mai porneasca vreodata. Problema este atat de mare incat autoritatile chineze i-au cerut companiei Apple sa investigheze dispozitivele pentru a furniza raspunsuri pentru problemele utilizatorilor globali.

Desigur ca deocamdata Apple nu a oferit vreo solutie pentru aceasta problema a terminalelor sale, insa ea nu se limiteaza doar la China. Din pacate problema terminalelor iPhone 6 si iPhone 6S care se inchid din senin, in special la frig, afecteaza utilizatori din multiple zone de pe glob si stiu asta pentru ca am acasa unul care face exact la fel.

iPhone 6 si iPhone 6S se inchid din senin, nu mai pornesc

Pana acum al meu a pornit fara probleme cu un restart fortat, insa se pare ca in China problemele sunt mult mai mari si mai complexe decat par la o prima vedere. Ambele dispozitive nu ar trebui sa aiba probleme de acest gen, insa din pacate se pare ca produsele Apple au din nou probleme de functionare, asa cum se intampla cu fiecare iteratie.

“In view that Apple iPhone 6 and iPhone 6s series cellphones in China have a considerable number of users, and the number of people who’ve reported this problem is rather many, China Consumer Association has already made a query with Apple.”

Problemele sunt majore si nu cred ca Apple va recunoaste vreodata ca a vandut terminale defecte pentru utilizatorii din China, sau cei din lumea intreaga. Probabil Apple va inlocui unele terminale defecte, sau va convinge autoritatile din China sa renunte la investigatie, insa iPhone 6 si iPhone 6S au probleme din cauza carora se inchid din senin si uneori refuza sa mai porneasca.

iphone-6s-nu-porneste