eMAG – Black Friday 2016 asteptat de 11.8 milioane de romani

eMAG sustine ca Black Friday 2016 este asteptat de 11.8 milioane de romani interesati sa profite de promotiile pregatite.

eMAG sustine ca Black Friday 2016 este asteptat de 11.8 milioane de romani, informatiile venind din analize si studii facute de catre magazinul online. Cifra este cu aproximativ 15% mai mare decat cea inregistrata in cursul anului trecut, atunci Black Friday fiind asteptat de peste 10 milioane de romani, multi cu intentie de a cumpara ceva in cadrul campaniei.

eMAG Black Friday 2016 va incepe in 18 noiembrie in aceasta pagina, iar magazinul online spera ca 6.7 milioane de vizite sa-i fie generate, dar asta nu inseamna ca 6 milioane de romani vor accesa magazinul. Totusi, doar cei de la eMAG se asteapta la 800.000 de produse vandute, deci si la cateva milioane de romani care sa acceseze magazinul online.

Chiar daca, conform eMAG, Black Friday 2016 este asteptat de 11.8 milioane de romani, este greu de spus si cati vor cumpara ceva din cadrul magazinelor care au oferte. In tara noastra exista presupunerea ca toate magazinele incearca sa ne fure, astfel ca nu foarte multa lume va profita de ofertele care vor fi disponibile pentru campania Black Friday 2016.

eMAG – Black Friday 2016 asteptat de 11.8 milioane de romani

Totusi, cifra de 11.8 milioane de romani care asteapta Black Friday 2016 este foarte mare in comparatie cu populatia tarii, peste 50% dintre cei care locuiesc in Romania fiind interesati de eveniment. Interesul a crescut constant de la an, la an, insa anul acesta vorbim despre cea mai mica crestere din momentul lansarii campaniei si pana in prezent.

Acest lucru este cat se poate de normal, avand in vedere ca Black Friday este un eveniment ajuns la maturitate, cunoscut la scara larga in intreaga tara. In aceasta idee, mai exista putini oameni care sa nu fi auzit pana acum de Black Friday 2016, majoritatea avand experienta anilor trecuti, deci stiu la ce sa se astepte de la magazinele online.

Astazi urmeaza sa fie anuntate de catre eMAG primele produse care vor beneficia de reducere extrem de buna in cadrul Black Friday 2016, iar dezvaluirile vor continua maine. Vom sti din timp ce produse ale eMAG vor avea cele mai bune reduceri oferite de catre magazinul online, asa ca de Black Friday 2016 stiti ce va trebui sa urmariti.

emag-black-friday-11-8-milioane-romani