Transforma iPhone 6S Plus in iPhone 7 Plus

Carcasa care permite transformarea iPhone 6 Plus si iPhone 6S Plus in iPhone 7 Plus exista si nu este scumpa.

V-am spus acum cateva saptamani ca in China exista un trend in baza caruia oamenii refuza sa cumpere iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa transforma vechile iPhone 6 si iPhone 6S in terminalele noi. Chinezii au descoperit rapid ca este mai ieftin sa schimbi carcasa vechiului smartphone decat sa inlocuiesti terminalul in intregime, iar asa pacalesti toata lumea ca ti-ai cumparat modelul nou de la Apple.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum poate fi transformat un iPhone 6S Plus intr-un iPhone 7 Plus, sau in ceva care seamana destul de bine cu produsul Apple. Vorbim doar despre inlocuirea unei carcase, acestea fiind vandute la preturi modice pe o varietate de website-uri din China, iar mai toata lumea profita de ele.

Problema cu aceste carcase care ar trebui sa imite iPhone 7 Plus, este ca ele nu pot reproduce in totalitate aspectul noului terminal, asa ca in locul unei camere exista o gaura pentru microfon. Totusi, aceste carcase au un logo iluminat, deci exista un plus pentru felul in care arata, iar asa cine nu are bani de iPhone 7 Plus, isi poate transforma terminalul vechi.

Solutia nu este una excelenta, insa pentru cei care doresc sa pacaleasca lumea, ea este singura metoda de a face asta fara a cumpara efectiv noul smartphone. Puteti gasi carcase dedicate iPhone 6 Plus aici, iar cele pentru iPhone 6S Plus aici, ambele putand transforma vechile terminale in iPhone 7 Plus, cel putin vizual.