Orange Black Friday 2016 – reduceri la iPhone, Samsung, abonamente si accesorii

Orange Black Friday 2016 ne va aduce reduceri la iPhone, Samsung, abonamente, accesorii, tablete, iPad si multe alte produse.

Orange Black Friday 2016 urmeaza sa inceapa pe data de 18 noiembrie in aceasta pagina, insa astazi operatorul de telefonie mobila a dezvaluit cateva dintre reducerile care urmeaza sa fie oferite. Vorbim despre reduceri de pana la 100% oferite de catre cei de la Orange in cadrul campaniei Black Friday 2016, asa ca veti acea de unde sa alegeti ceea ce va intereseaza.

Conform operatorului, Orange Black Friday 2016 ne va aduce in primul rand reduceri la smartphone-uri iPhone, Samsung, Blackberry, HTC, Huawei, LG, Sony, Microsoft si Orange. Gama de terminale este foarte extinsa si cel mai probabil cateva sute de modele vor fi oferite cu pret redus in cursul zilei de vineri in aceasta pagina din website-ul operatorului.

Separat, Orange Black Friday 2016 ne va aduce reduceri si la accesorii, sau alte tipuri de gadget-uri sau produse pentru smart home, vandute de catre Orange. Smartwatch-urile, bratarile de fitness, camerele foto/video Polaroid, boxele Bluetooth, castile Bluetooth, bateriile externe si foarte multe alte produse vor fi disponibile cu pret redus cu pana la 100%.

Orange Black Friday 2016 – reduceri la iPhone, Samsung, abonamente si accesorii

TOti cei care vor cumpara produse in cadrul Orange Black Friday 2016 se vor bucura de transport gratuit pentr telefoanele cumparate, dar si decodare gratuita pentru cele cumparate la pret intreg. Mai mult decat atat, Orange ofera retur gratuit in primele 30 de zile de la livrare, impreuna cu posibilitatea de a plati produsul in rate, sau cu puncte Thank You.

Aceste puncte Thank You vor valora cu 50% mai mult in cadrul Orange Black Friday 2016, deci orice achizitii facute ne vor permite sa platim mai putin pe produse. Cei de la Orange au o politica similara in fiecare an in ceea ce priveste aceste puncte Thank You, asa ca daca le-ati pastrat pana in prezent, va puteti bucura acum de ceea ce va pot oferi ele.

Orange Black Friday va incepe in data de 18 noiembrie in aceasta pagian din website-ul Orange, insa pana atunci puteti vota produsele care vor avea reduceri. Recomandarea mea este sa accesati acea pagina si sa votati pentru produsele pe care doriti sa el puteti cumpara la pret redus, cei de la Orange tinand cont de alegerile noastre.

orange-black-friday-2016-reduceri-iphone-samsung