Cand incepe Black Friday 2016 in Romania ?

Black Friday 2016 va incepe in Romania pe 18 noiembrie la ora 00:00 pentru multe magazine online, insa altele vor incepe dimineata.

Cand incepe Black Friday 2016 in Romania ? Pe data de 18 noiembrie, pentru cei care inca nu au aflat pana acum, majoritatea magazinelor online importante urmand a avea atunci reduceri pe masura. Da, unele magazine au reduceri Black Friday 2016 inca de la inceputul lunii, dar in cazul lor nu putem vorbi despre un Black Friday adevarat, ci despre o tentativa de a dilua evenimentul.

Black Friday 2016 incepe in Romania pe 18 noiembrie pentru magazinele serioase, iar in acea zi vor exista reduceri de pana la 100% pentru foarte multe produse. De la eMAG si pana la Orange, o varietate de magazine online vor avea milioane de produse la pret redus de Black Friday si vom putea profita de toate promotiile lor pentru a cumpara ce ne intereseaza.

Asadar, in mod oficial, Black Friday 2016 incepe in Romania la ora 00:00 a zilei de 18 noiembrie, insa exista sansa ca unele magazine sa “fure startul”. In fiecare an se gasesc cateva magazine online care incearca sa atraga mai repede vanzari si initiaza campaniile cam cu una sau doua ore inainte de ora 00:00 a zilei de vineri, iar anul acesta lucrurile vor fi similare.

Cand incepe Black Friday 2016 in Romania ?

Desi ora 00:00 este cea standard pentru a incepe Black Friday 2016 in Romania, unele magazine vor astepta pana dimineata pentru a le oferi romanilor posibilitatea de a cumpara produse. Multe magazine mari vor astepta aceasta ora, in special daca vorbim despre cele fizice, ele nefiind deschise pe parcusul noptii, asa cum este si normal.

Dimineata va fi de altfel si cea mai mare agitatie in jurul Black Friday 2016, pentru ca atunci se vor trezi toti romanii pentru a cauta ofertele care sunt pregatite pentru ei. In ciuda acestui lucru, oferte bune vor fi si la inceputul campaniei, adica in preajma orei 00:00, asa ca veti avea de unde sa alegeti cam orice veti dori sa cumparati.

Concluzionand, Black Friday 2016 incepe in Romania la ora 00:00 pentru multe dintre magazinele online participante la campanie. Pentru altele, ora ce inceput va fi 08:00, asa ca va trebui sa fiti treji atat noaptea, cat si dimineata pentru a profita de cele mai bune reduceri disponibile in tara noastra.

cand-incepe-black-friday-2016