Orange lanseaza oferta de iarna pentru cartele prepay

Astazi cei de la Orange Romania au lansat oferta de iarna pentru caretelele prepay sub titulatura „Fiecare reușită merită sarbatorită”. Toti cei care au deja o cartela prepay Orange, sau decid sa cumpere una pana in 25 februarie, vor primi cate 1 GB de trafic de internet pentru fiecare euro consumat, indiferent de modul in care este consumat.

Mai mult decat atat, optiunile prepay cu 6, 8 sau 10 euro credit vor include mai mult trafic de internet 4G pentru clientii care le activeaza. Orange ofera si diverse alte bonusuri saptamanale pentru clientii care folosesc cartele prepay, ele fiind publicate pe website-ul operatorului de telefonie mobila in fiecare saptamana.

Mai multe detalii aveti disponibil in comunicatul de presa de mai jos.

orange-oferta-prepay-craciun

Orange lansează noua campanie de iarnă PrePay: „Fiecare reușită merită sarbatorită”

Bucureşti, 15 noiembrie 2016. Orange deschide seria ofertelor de iarnă şi lansează, începând de astăzi, oferta PrePay de sărbători, invitându-și clienții să se bucure de fiecare reușită. Astfel, în perioada 15 noiembrie 2016 – 25 februarie 2017, toți clienții PrePay care au deja  sau cumpără acum o cartelă reîncarcabilă Orange PrePay sunt răsplătiți iarna aceasta, în mod automat, cu câte 1 GB bonus la fiecare euro consumat, fie că îl folosesc pentru cumpărarea de opțiuni sau pentru consum la alte tarife.     

În plus, clienții vor beneficia de acum, lunar, de mai mult internet la viteze 4G inclus în opțiunile PrePay cu minute de 6, 8 și 10 euro credit.

Pentru a se bucura de și mai multe surprize în această perioadă, Orange își invită clienții să descopere și extra bonusuri săptămânale oferite pe parcursul perioadei promoționale, pe site, în secțiunea dedicată ofertei – www.orange.ro/xmasprepay. Acestea pot fi activate cu un simplu apel gratuit la numărul *100#, ramura Bonus.  

Orange  promite noi surprize în cadrul campaniei de comunicare dedicate ofertei de iarna PrePay. Astfel, clienții vor putea urmări toate pregătirile de Sărbători ale îndrăgitelor personaje Millidge și Doig, în spoturile TV PrePay sau pe pagina dedicată www.orange.ro/xmasprepay. 

Articolul precedentApple a lansat o carte dedicata lui Steve Jobs
Articolul următoriPhone 6 si iPhone 6S se inchid din senin, nu mai pornesc
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.