eMAG Black Friday 2016 – acces prioritar in aplicatie ?

eMAG Black Friday 2016 va veni cu acces prioritar la reduceri prin aplicatie, sau toata lumea va vedea promotiile in acelasi timp ?

Unde vei putea accesa cu prioritate reducerile eMAG Black Friday 2016 in dimineata zilei de maine, 18 noiembrie, in aceasta pagina a magazinului online. Prin aplicatia mobila, sau prin website-ul eMAG, unde vor fi pentru prima oara disponibile informatiile privind reducerile Black Friday 2016 si cine se va bucura intai de tot ceea ce se va oferi ?

Daca anul trecut eMAG a anuntat ca ofera acces prioritar pentru aplicatie pentru cumpararea produselor, anul acesta nu se doreste acest lucru. Pentru eMAG Black Friday 2016 magazinul a anuntat ca toata lumea va avea acces la reduceri in acelasi timp, asa cum este si normal, deci nimeni nu va fi avantajat in vreun fel sau altul, indiferent cum acceseaza datele.

Zilele trecute presedintele eMAG a spus ca majoritatea achizitiilor sunt facute de catre clienti prin platforma desktop a eMAG, deci concentrarea toata va fi acolo. In cadrul eMAG Black Friday 2016 se va pune accent pe website, versiunea mobila si desktop, deoarece majoritatea oamenilor cumpara prin website, asa ca el nu va fi pus in vreun dezavantaj.

eMAG Black Friday 2016 – acces prioritari in aplicatie ?

Exact precum se intampla si in cazul altor magazine online din Romania, pentru eMAG Black Friday 2016 toata lumea va fi tratata egal, asa cum este si normal. Practic in aceasta pagina toata lumea va putea accesa promotiile simultan si toti vor putea face cumparaturile in mod egal pentru ca nimeni sa nu se planga ca nu a vazut reducerile si ca nu le-a putut accesa.

Toate reducerile eMAG Black Friday 2016 vor fi disponibile pe iDevice.ro si va voi face o selectie riguroasa a promotiilor care merita intr-adevar avute in vedere. Veti gasi aici doar cele mai bune produse cu pret redus de eMAG Black Friday 2016, asa ca veti putea face achizitiile beneficiind de cele mai bune promotii care ne sunt puse la dispozitie.

Urmariti iDevice.ro astazi si maine, pe intreaga durata de desfasurare a eMAG Black Friday 2016 pentru a fi mereu la curent cu toate promotiile.

emag-black-friday-2016-acces-prioritar-reduceri