Prima Pagina Orange Black Friday 2016 Orange – cele mai bune reduceri

Black Friday 2016 Orange – cele mai bune reduceri

Black Friday 2016 Orange ne aduce reduceri de pana la 100% in cadrul magazinului online al operatorului de telefonie mobila.

Black Friday 2016 Orange a inceput in aceasta pagina cu doar cateva minute in urma, operatorul de telefonie mobila avand pregatite o multitudine de surprize interesante. Cei de la Orange anuntasera ca vor oferi reduceri de pana la 100% la abonamente, telefoane mobile, accesorii, tablete si nu numai, iar promisiunea a fost indeplinita.

Unii dintre clienti au primit acces prioritar la Black Friday 2016 Orange cu 2 ore inainte, astfel ca multe comenzi au fost deja plasate, unii alegand si produsele pe care le doreau la reducere. In aceasta idee, desi mai exista oferte foarte bune, ele sunt disponibile in cantitati extrem de limitate, deci va trebui sa va grabiti in a cumpara ce va intereseaza.

Black Friday 2016 Orange vine cu zeci de mii de produse din oferta Orange disponibile la pret redus in momentul de fata, asa ca aveti o gama extrem de variata de produse bune din care puteti alege. De la iPhone si pana la Samsung, smartwatch-uri, sau abonamente de telefonie mobila, cele mai bune reduceri sunt oferite de catre Orange in decursul unei saptamani intregi.

Black Friday 2016 Orange – cele mai bune reduceri

Black Friday 2016 Orange ne aduce unele promotii mai bune decat la anumite magazine online, asa ca probabil veti gasi deal-uri care sa va satisfaca mai mult decat cele din alte locuri. In aceasta pagina gasiti toate reducerile pe care cei de la Orange le ofera in momentul de fata si va recomand sa va grabiti in a cumpara tot ceea ce va intereseaza.

black-friday-2016-orange-reduceri

 • Mr. Tambourine Man

  O teapa cat China. UE Orange!

 • okyjunior

  Nimic deosebit… nu au stoc la mai nimic… promotii la abonamente nu gasesc nicaieri in site.

 • ni5to

  In schimb la husa de 6s plus apple este redusa la 7 euro de la 40.
  Am comandat sa vedem cum va fi.
  La telefoane nu ma pasioneaza inca astept ip7 plus jet black din septembrie

 • Giovanny Andrey

  Am comandat la prima ora cand s-a dat drumul la site, la ora 8 dimineata. iar Orange mi-a anulat comanda, motiv ca am comandat 3 huse si erau doar 2 pe stoc, dar nu inteleg cum am putut finaliza comanda daca ceva nu era pe stoc. La alte comenzi eram avertizat ca pot comanda doar un numar anume de produse sau un numar limitat huse de acelasi fel. Acuma mi-au anulat toata comanda si m-au rugat sa o refac. Produsele nu mai sunt in lista cu promotii, iar unele au acuma un pret de 5 ori mai mare fata de cat erau cand le-am comandat. Sunt dezamagit de aceasta campanie.

 • Alin

  Nici eu…

 • ni5to

  Eu am comandat dar nu am primit nici un mail