MacBook Black Friday 2016 – cele mai bune reduceri

MacBook Black Friday 2016 ne aduce foarte multe modele de laptop-uri ale companiei Apple la preturi extrem de bune in momentul de fata, mult mai mici decat in Apple Store. De la MacBook 12 inch si pana la iMac, avem reduceri de pana la cateva mii de LEI la produsele companiei Apple, ele fiind demne de toata atentia noastra.

Vorbim despre reduceri MacBook Black Friday 2016 atat la modelele noi, cat si la cele mai vechi de laptop-uri ale companiei Apple, procentul variind in functie de vechime. Trebuie sa fiti foarte atenti la procesorul si placa grafica disponibile pentru modelul de MacBook pe care il cautati in cadrul Black Friday 2016 pentru a nu cumpara unul vechi la pret mare.

Din pacate noile modele ale MacBook Pro cu Touch Bar nu sunt disponibile cu reducere mare in cadrul acestei campanii MacBook Black Friday 2016, asa ca nu va asteptati la asa ceva. Acest tip de produs este mult prea nou pentru a intra intr-o asemenea oferta, asa ca va trebui sa mai asteptati pana la Craciun pentru a va putea bucura de un pret redus pentru el.

MacBook Black Friday 2016 – cele mai bune reduceri

Cele mai bune reduceri MacBook Black Friday 2016 sunt urmatoarele :

  1. 1200 LEI REDUCERE LA MACBOOK-URI
  2. 1300 LEI REDUCERE LA IMAC
  3. MACBOOK AIR CU 3999 LEI
  4. Mac Mini cu 500 LEI reducere

Separat, in aceasta pagina gasiti toate reducerile bune disponibile pentru Mac-uri, de orice tip.

macbook-black-friday-2016-reduceri

Articolul precedentApple Watch Black Friday 2016 – 1100 LEI reducere
Articolul următorBlack Friday 2016 Orange – cele mai bune reduceri
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.