Black Friday eMAG – huse pentru telefoane cu 93% reducere

Black Friday eMAG aduce 93% reducere la huse si carcase pentru telefoane mobile, Orange avand deasemenea promotii foarte bune.

Black Friday eMAG ne aduce astazi huse pentru telefoane mobile, inteligente sau mai putin inteligente, cu reducere de pana la 93%, in aceasta pagina, de la o varietate de producatori. Vorbim despre huse standard pentru smartphone sau telefoane mobile normale, sau huse flip care protejeaza atat carcasa, cat si ecranul gadget-urilor noastre in functie de nevoie pe care le avem.

Husele disponibile in cadrul campaniei Black Friday eMAG  sunt vandute de catre o varietate de producatori, peste 30.000 de modele fiind disponibile acum la pret redus. Cei de la eMAG vand de Black Friday huse de la o varietate de producatori, fie ca vorbim despre compania Apple, sau alti producatori mai putin cunoscuti de accesorii pentru terminale mobile.

Separat de huse, Black Friday eMAG  ne aduce si carcase la preturi foarte bune in momentul de fata, ele fiind vandute cu acelasi tip de reducere de catre magazin. Vorbim despre huse fabricate dintr-o varietate de materiale si compatibile cu o gama la fel de variata de terminale mobile, inclusiv noile iPhone 7 si iPhone 7 Plus, deci aveti de unde alege orice aveti nevoie.

Black Friday eMAG – huse si carcase pentru telefoane cu 93% reducere

Preturile pentru carcasele vandute in cadrul Black Friday eMAG in aceasta pagina incep de la numai 2 LEI, deci vorbim despre o promotie extrem de buna. Puteti cumpara la preturie foarte avantajoase accesoriile dorite pentru a va proteja terminalele mobile in orice fel de conditii de folosire, fie ca aveti grija de ele “ca de ochii din cap”, fie ca sunteti putin mai neindemanatici.

Separat de eMAG, cei de la Orange au in aceasta pagina reduceri la fel de bune la accesorii pentru telefoane mobile, inclusiv huse Apple care au preturi foarte mici. Orange le vinde la preturi ce incep de la doar cativa euro, desi in mod normal carcasele costa minim 30 de euro, asa ca daca va doreati o carcasa de acest gen, puteti sa o cumparati acum.

black-friday-emag-reduceri-huse-carcase