eMAG Black Friday 2016 – cand se livreaza comenzile

Livrare comenzilor eMAG Black Friday 2016 incepe chiar de astazi si va continua in urmatoarea saptamana, pana in 28 noiembrie urmand a fi livrat tot.

Stiu ca multi dintre voi ati facut comenzi de eMAG Black Friday 2016. din aceasta pagina, si acum va intrebati oare cand vor fi livrate toate aceste comenzi facute la magazinul online din Romania. Incep acest articol si explicatia prin a va spune ca eMAG isi propune sa livreze toate comenzile plasate in cadrul campaniei Black Friday 2016 pana in data de 18 noiembrie folosind 6 firme de curierat si Posta Romana.

Acum sa luam si cifrele reale ale eMAG Black Friday 2016, pentru ca la ora scrierii acestui articol, adica 15:22, eMAG avea in coada de livrare 708.183 de comenzi. Da, ati citit bine, pana la ora 15:00 a zilei de 18 noiembrie eMAG inregistrase peste 700.000 de comenzi pentru produsele puse in vanzare, Inca peste 280.000 asteptand sa fie cumparate pana la noapte.

Dintre aceste 700.000 de comenzi, pentru 618.000 s-a ales livrarea prin curier, pentru 65.000 s-a ales ridicarea din showroom-urile eMAG, iar pentru 25.100 s-a ales ridicarea dintr-un oficiu al Postei Romane. Practic, pentru toate aceste comenzi plasate in cadrul eMAG Black Friday 2016 va fi nevoie de livrare in diverse locuri, iar asta va necesita timp.

eMAG Black Friday 2016 – cand se livreaza comenzile

livrare-comenzi-emag-black-friday-2016

Primele comenzi plasate in cadrul eMAG Black Friday 2016, in aceasta pagina, au fost trimise spre livrare chiar in momentul in care clientii au finalizat comanda si au facut plata, sau au ales plata la livrare. In functie de coada care s-a format in urma plasarii primelor comenzi, timpul de livrare va creste in consecinta, insa curierii vor incepe livrarile astazi, ele urmand a continua maine.

Practic, in Bucuresti unele livrari vor fi facute astazi, daca au fost plasate la inceputul campaniei eMAG Black Friday 2016, in timp ce altele vor fi facute maine. Tot in Bucuresti, alte livrari vor incepe sa ajunga de maine, atat prin curier, cat si prin showroom sau Posta Romana, in timp ce in afara Bucurestiului livrarile vor incepe abia maine.

Daca nu locuiti in Bucuresti, unde sunt majoritatea produselor puse in vanzare in cadrul eMAG Black Friday 2016, atunci livrarea va fi facuta cel mai devreme maine, deoarece curierii vor transporta peste noapte marfa spre orasul vostru. Acest lucru este valabil atat pentru Posta Romana, cat si pentru firmele de curierat, sau ridicarea din showroom.

Consulta comanda in contul eMAG

Pentru a avea informatii mai clare privind statusul comenzii voastre, va trebui sa consultati contul eMAG pentru a vedea daca e a fost pregatita pentru livrare, predata la curier, sau inca asteapta in depozit. Acolo puteti afla toate informatiile clare, sau daca doriti puteti apela eMAG pentru a discuta cu un consultant telefonic.

Obiectivul eMAG de a livra toate comenzile pana in 28 noiembrie este unul indraznet, deoarece 1 milion de comenzi plasate doar de eMAG Black Friday 2016 se combina cu alte milioane plasate la restul magazinelor online. Daca ati fost rapid si ati plasat comanda dis-de-dimineata, atunci exista sanse sa o primit azi/maine in Bucuresti, sau sa o ridicati de la un showroom, sau posta romana.

In provincie livrarile vor incepe de maine, insa ar putea dura 1/2/3/7 zile, in functie de numarul total de comenzi plasate de Black Friday 2016 la toate magazinele online.