eMAG – record de vanzari pentru Black Friday 2016

eMAG a inregistrat un record de vanzari in cadrul Black Friday 2016, asteptarile companiei fiind depasite de interesul romanilor.

eMAG Black Friday 2016 s-a terminat noaptea trecuta, iar astazi reducerile eMAG continua in campania Crazy Days, din aceasta pagina, insa ziua de ieri a fost una de pomina pentru magazinul online. Stabilindu-si un obiectiv de a atinge 250 de milioane in vanzari generate de Black Friday 2016, cei de la eMAG si-au depasit asteptarile publice si au inregistrat un nou record de vanzari.

Mai exact, in cadrul campaniei de reduceri Black Friday 2016, cei de la eMAG au inregistrat vanzari de 301 milioane de lei, adica cu 100 de milioane de lei mai mult decat anul trecut. Cresterea in vanzari este de 50% fata de Black Friday din anul 2015, iar in LEI, vorbim despre 51 de milioane de lei in plus fata de ceea ce se astepta magazinul online.

Lumea s-a plans de preturi, s-a plans de faptul ca website-ul nu a mers dimineata si de multe altele, insa eMAG a reusit totusi sa inregistreze un record de vanzari pentru Black Friday 2016 in Romania. Cu 1.1 milioane de produse vandute si 6.2 milioane de vizite intr-o singura zi, cei de la eMAG au reusit sa demonstreze din nou ca Black Friday este un fenomen in Romania.

eMAG – record de vanzari pentru Black Friday 2016

Fara cifre de la magazine precum Altex este greu de spus, dar s-ar putea sa vorbim despre un record national in materie de vanzari cu ocazia Black Friday 2016. Avand in vedere ca restul concurentei a organizat Black Friday toata lunea, e putin probabil ca vreun alt magazin online sau offline sa fi vandut mai mult decat atat intr-o singura zi.

La succesul celor de la eMAG a contribuit si faptul ca majoritatea magazinelor concurente n-au avut oferte cumulate la fel de bune, iar asta s-a facut pe retelele de socializare. Au fost deasemenea multe acuzatii privind preturi inselatoare, insa aici eMAG are de suferit de pe urma partenerilor sai, vasta majoritatea a problemelor de acest gen venind nu de la eMAG, ci de la cei 2000 de reselleri din Marketplace.

Acestea fiind spuse, Black Friday 2016 a fost, din nou, un an extrem de bun pentru magazine.

emag-bf-final-zi

emag-bf-final-zi-1