eMAG – ziua 2 a Crazy Days, reducerile cele mai bune

eMAG a intrat in ziua 2 a Crazy Days si gasiti reduceri bune la iPhone, telefoane, smartwatch, laptop-uri, televizoare si multe altele.

eMAG a intrat in cea de-a doua zi a Crazy Days, o campanie de reduceri pornita dupa Black Friday 2016 in aceasta pagina pentru a pune in vanzare produse la preturi foarte bune. Vorbim despre produse care cel mai probabil au fost oferite ca si suplimente de catre eMAG pentru Black Friday 2016, dar care sunt acum puse in continuare in vanzare.

Ieri v-am prezentat cateva dintre reducerile foarte bune pe care cei de la eMAG le au disponibile in aceasta campanie Crazy Days si am vorbit despre multe modele de iPhone, iPad sau MacBook. O parte dintre aceste reduceri ale celor de la eMAG au ramas in continuare disponibile si puteti profita de ele, asa ca merita sa le verificati din nou oferta, daca sunteti interesati.

Campania de reduceri Crazy Days a celor de la eMAG urmeaza sa se incheie in cursul acestei zile, asa ca toate acele redueri la zeci de mii de produse vor disparea rapid. In aceasta idee, daca mai doriti sa cumparati ceva la pret foarte bun, atunci astazi este sansa de a o face, deoarece de maine nu veti mai avea ocazia de a beneficia de ele in vreun fel sau altul.

eMAG – ziua 2 a Crazy Days, reducerile cele mai bune

Iata DOAR CATEVA dintre cele mai bune reduceri pe care le puteti gasi in campania Crazy Days a eMAG, care se desfasoara in aceasta pagina :

  1. IPHONE 7 LA 2999 LEI AICI
  2. APPLE WATCH SERIA 1 DISPONIBIL LA REDUCERE
  3. 11% REDUCERE LA TABLETELE IPAD
  4. 72% REDUCERE LA CEASURI PENTRU BARBATI SI FEMEI
  5. 700 LEI REDUCERE LA MACBOOK-URI
  6. 58% REDUCERE LA TROTINETE ELECTRICE SI HOVERBOARD-URI
  7. 50% REDUCERE LA ANVELOPE DE IARNA AICI
  8. 5000 LEI REDUCERE LA TELEVIZOARELE SAMSUNG AICI
  9. TELEVIZOR LED LA 480 LEI AICI
  10. 69% REDUCERE LA SMARTWATCH-URI

Separat de acestea, pe parcursul zilei veti vedea si alte reduceri bune in cadrul campaniei Crazy Days a eMAG, pe masura ce ele vor fi disponibile. Dupa cum v-am spus deja, campania urmeaza sa se termine in cursul acestei seri, deci reducerile vor disparea impreuna cu ea.

emag-reduceri-crazy-days