Prima Pagina MacBook Pro Ce se intampla daca incarci MacBook Pro cu 4 incarcatoare

Ce se intampla daca incarci MacBook Pro cu 4 incarcatoare

Se pare ca in SUA unii americanii sunt contrariati in legatura cu incarcarea MacBook Pro folosind mai multe incarcatoare si efectul pe care acest lucru il are asupra laptop-ului. Aparent unii sunt de parere ca daca sunt conectate mai multe incarcatoare la porturile USB-C ale laptop-ului, acesta se va arde si Apple nu il va mai inlocui gratuit.

Ei bine, clipul video de mai jos ne arata ca acest lucru nu este adevarat, ba mai mult, ca laptop-ul nici macar nu vrea sa se incarce cand mai mult de 1 incarcator este conectat la el. Acest lucru este destul de normal, compania Apple implementand cel mai probabil o oarecare protectie pentru situatiile in care utilizatorii ar incerca asemenea artificii.

Pe de alta parte, clipul video ne arata si cat de periculoasa este tragerea accidentala a cablului de incarcare al noului MacBook Pro. Daca pana acum laptop-urile Apple aveau conectoarea Magsafe care se desprindeau imediat daca utilizatorul se impiedica din greseala de el, acum intregul laptop poate fi tras dupa utilizator intr-un asemenea accident.

 • nelu

  Astia chiar se plictisesc!

 • iFallenArch

  exista pe piaΘ›a adaptor pentru magsafe..

 • terrymada

  Superb!!!πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

 • Viorel Predatorul

  Super! O asemenea protectie era necesara. Nu inteleg totusi de ce s-a renunta la MagSafe, cred ca era cel mai revolutionar conector de curent electric la mac.

 • Srb Srb

  nu s-a renuntat decat de catre apple si ca simplu port de incarcare. Deja ai optiuni, care fac acelasi lucru precum magsafe, iar daca nu ai nevoie, macar poti sa il scoti si ai usb-c. Asa cu magsafe, nu aveai ce face decat sa incarci laptopul
  https://www.youtube.com/watch?v=bd71VpbVv_M
  sau
  https://griffintechnology.com/intl/breaksafe-magnetic-usb-c-power-cable
  A daca puteau pastra magsafe si sa avem inca 4xusb-c/tb 3 atunci da