Un Galaxy S7 a explodat in mainile unui barbat

Un Galaxy S7 a explodat in mainile unui barbat in timp ce acesta isi conducea masina, el suferind arsuri de gradul doi spre trei.

Saga exploziilor Samsung continua, iar astazi vorbim despre un canadian al carui Galaxy S7 i-a explodat chiar in maini, in timpul folosirii. Mai jos puteti vedea mainile barbatului si terminalul Galaxy S7, arsurile provocate de catre acesta fiind atat de grave incat mainile au avut nevoie de bandajare imediata pentru a nu aparea infectii.

Terminalul Galaxy S7 a inceput sa se incalzeasca in timp ce se afla in buzunarul barbatului, acesta conducandu-si masina in acel moment, la scoaterea sa dispozitivul explodand. Arsurile de gradul doi spre trei nu au avut drept efect provocarea unui accident, insa lucrurile e puteau sfarsi mult mai rau daca barbatul circula pe o autostrada cu viteza mare.

Din cauza caldurii emise de care Galaxy S7, terminalul s-a lipit initial de palma uneia dintre maini, pielea fiind topita pe carcasa dispozitivului, insa barbatul a reusit sa-l arunce din mana. Totul a pornit din senin, fara ca dispozitivul sa fie la incarcat, deci vorbim despre o problema foarte grava si nu este nici pe departe prima de acest gen.

Un Galaxy S7 a explodat in mainile unui barbat

Terminalul fumega in timp ce a fost aruncat pe geam in afara masinii, barbatul reusind sa evite un incident din cauza caruia intregul interior al masinii putea fi ars. In ciuda acestui lucru, barbatul a ramas cu arsurile puternice pe care le-a suferit pe palme, iar ele vor avea nevoie de o perioada lunga de recuperare.

“This is a nightmare for me, I’ve never seen anything like this. I should’ve lost my eyes, or my cheeks or anything could have happened. I luckily threw it outside. It should have damaged my whole car. I just saw smoke and nothing else. People need to be aware of this. It’s like a bomb you can carry.”

Desi Galaxy Note 7 a fost terminalul care a atras in mod negativ atentia intregii lumi asupra Samsung, iata ca nici Galaxy S7 nu are o viata mult mai buna. Desi terminalul a fost lansat in primavara pe piata si multe unitati au fost vandute, iata ca abia acum incep sa apara si primele marturii ale incidentelor care au loc din causa sa.

galaxy-s7-ars-maini-barbat