Facebook ne va ajuta as gasim retele cu Wi-Fi gratuit

Facebook te va ajuta sa descoperi retelele cu Wi-Fi gratuit existente in preajma ta, noua functie fiind testata pe iPhone si iPad.

Compania Facebook nu stie cum sa isi mai creasca baza de utilizatori, trecand deja de 1.7 miliarde de oameni care folosesc lunar reteaua de socializare. Intr-o tentativa de a convinge lumea sa fie activa pentru mai mult timp, compania va implementa in aplicatia Facebook o noua functie care ne va ajuta sa descoperim retele cu Wi-Fi gratuit oriunde ne aflam.

Noua functie a fost deja lansata in cateva tari de pe glob, compania Facebook incluzand-o in meniul de optiuni al aplicatiei pentru iPhone si iPad. Daca ea va apare acolo, o puteti activa si cu ajutorul sau veti putea descoperi toate retelele cu Wi-Fi gratuit din preajma voastra, insa daca nu apare, va trebui sa asteptati pana cand ea va fi disponibila.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata functia in aplicatia Facebook si puteti observa ca exista o harta in care puteti vedea toate retelele cu Wi-Fi gratuit din preajma voastra. In baza ei puteti ajunge rapid langa una pentru a avea semnal cat mai bun, distanta fata de respectiva retea cu Wi-Fi gratuit fiind deasemenea afisata.

Facebook ne va ajuta as gasim retele cu Wi-Fi gratuit

Pentru ca functia de descoperire a retelelor cu Wi-Fi gratuit sa fie afisata, este necesar ca utilizatorii sa aiba functia GPS activata pe iPhone, iPad si iPod Touch. Este deasemenea necesar ca utilizatorii sa activeze localizarea permanenta, chiar si cand aplicatia nu este deschisa in ecranul principal, deci Facebook vrea sa ne localizeze absolut tot timpul, iar motivele probabil le banuiti.

facebook-wifi-gratuit

Aceasta noua functie a Facebook va ajuta multa lume sa navigheze mai mult pe internet folosindu-se de retelele cu Wi-Fi gratuit disponibile in preajma lor. Fie ca aceste persoane vor alege sa acceseze Facebook, sau sa acceseze alte website-uri, ori retele de socializare, functionalitatea aplicatiei trebuie apreciata si cu siguranta va fi laudata.

Daca in Romania nu va apare functia, nu as putea sa va spun cand va veti putea bucura de ea, deoarece Facebook nu ofera detalii in acest sens.