Prima Pagina Siri Siri vs Google Assistant – infograficul care-ti spune tot ce trebuie sa...

Siri vs Google Assistant – infograficul care-ti spune tot ce trebuie sa stii

Google Assistant este un software dezvoltat de catre compania Google pentru utilizatorii Google Pixel si Android din lumea intreaga. El vrea sa fie un asistent personal mai inteligent decat Siri, insa diverse comparatii ne-au aratat ca fiecare dintre cele doua platforme are propriile puncte slabe sau forte, fara un castigator clar.

Infograficul de mai jos descrie exact acelasi lucru, el prezentandu-ne cei doi asistenti intr-o comparatie foarte interesanta, care pun in evidenta deficientele si punctele forte ale fiecaruia. Realitatea este ca in momentul de fata nu exista un asistent personal perfect si probabil nici nu va exista vreodata, isna software-ul devine din ce in ce mai bun.

google-assistant-siri-infografic

 • Srb Srb

  usor omule ca am aflat unde stai

 • Srb Srb

  Deci Siri este mai ok acolo unde conteaza momentan

 • Leo MC

  Si Siri poate recita poezii.

 • Viorel Predatorul

  Eu vad ca in concluzie, Google Assistant este mai bun, si sunt mentionate si explicatiile. Fata de Google Assistant, Siri poate (1) posta pe FB, Tweeter, (2) sa gaseasca prieteni (meeh…) si (3) sa recunoasca piese muzicale pe Shazam (ca Apple nu a reusit sa isi dezvolte singura un serviciu similar, asa cum a reusit Google).

  Ceea ce nu se observa in pozele asteam este ca Google Assistant este mai vorbaret decat Siri, si ca Siri este mai inclinat sa afiseze informatia decat sa o vorbeasca.
  Dar in concluzie, se pare ca tot Google este deasupra lui Apple cu asistentul.

 • Srb Srb

  poate nici google nu a reusit si tot asa a cumparat companii..mult mai util siri…google assistant va fi foarte bun cand va fi perfectionat si vrei sa vorbesti cu un robot si nu cu lume reala

 • Viorel Predatorul

  Ei, poate 🙂 Google are propria aplicație de recunoaștere a melodiilor, o am și eu ca widget pe ecran și este foarte precisă. Probabil își face căutările în biblioteca Google Music.
  Nu zic, ar fi frumos să întrebi Google Assistant “ce melodie e asta” și să îți rostească numele și autorul. Însă chiar și fără G Assistant, e mai rapid să recunoști o piesă, cu o singură atingere a ecranului.

  Srb, recunoaște și tu că Google este cea mai bună la software, recunoaște că are produse software esențiale, fără de care smartphone-urile ar fi banale.

 • Srb Srb

  nu stiu ce sa zic…primul sistem de operare ce a facut esential un smartphone si de unde a pornit si android a fost si este iOS. Pt mine, momentan Siri sau google ast sunt 0…adica nu folosesc.Dar probabil, ca acuma sunt atatia asistenti, in 5 ani vom avea ceva f f complex

 • Viorel Predatorul

  Srb, trăiești în trecut… Lasă ce a fost, și vezi ce e azi. Ford a fost prima mașină de serie, dar uite unde este Ford astăzi!
  iOS a venit cu o bogată moștenire de la NexT, compania la care a lucrat Steve Jobs înainte de a se întoarce la Apple. Asta și explică de ce iOS era așa de bine finisat la prima prezentare, pentru că era în lucru de dinainte de anul 2000. Android a început de la “0” după ce a fost prezentat iOSul în 2007, pentru că era normal să se adapteze la noile condiții ale pieței.
  În mod real, astăzi iOS are mai mult de 16 ani de când e în proces de dezvoltare, iar Android are 9 ani. Uite cât de mult a evoluat Android, de la un sistem de operare plin de bug-uri, crash-uri, freeze-uri, lag-uri (mai numește tu câteva), astăzi este un sistem de operare stabil, care funcționează pe mii de configurații hardware. În schimb, iOS te uimește la fiecare update, deși este un sistem de operare pentru un singur tip de smartphone și o singură tabletă.

 • Srb Srb

  Mda nu prea ma intereseaza google, prea multa aglomeratie. As lua ceva si as folosi 10% din tot ce ar putea sa faca. Multe useless. Oricum evolutia nu poate fi contestata