Prima Pagina iPhone ATENTIE! Un link BLOCHEAZA orice iPhone sau iPad

ATENTIE! Un link BLOCHEAZA orice iPhone sau iPad

Blocheaza orice iPhone sau iPad cu un simplu link al unui clip video care actioneaza o vulnerabilitate a sistemului de operare iOS.

Zilele acestea va trebui sa fiti extrem de atenti cand navigati pe internet, deoarece un simplu link poate bloca orice fel de iPhone, iPad sau iPod Touch care ruleaza iOS. Vorbim despre o problema a iOS din cauza careia redarea acestui clip video va bloca in totalitate orice iPhone, iPad sau iPod Touch si ne va forta sa repornim terminalul.

Explicatia pentru acest “hack” are la baza faptul ca acel clip video este corupt si genereaza probleme de redare in player-ul video al iOS, blocand intregul sistem de operare. Problema este extrem de grava deoarece afecteaza multiple versiuni ale iOS, inclusiv iOS 5, deci ea este foarte veche si probabil necunoscuta companiei Apple.

Puteti vedea in clipul video de mai jos ca accesarea acelui clip stricat ingreuneaza gradual functionarea unui iPhone 7, asa cum v-am si spus deja. Efectul nu este imediat dupa vizualizarea clipului video, ci se actioneaza gradual, astfel ca nu veti resimti efectele decat in timp ce va folositi terminalele, blocarea fiind teoretic garantata.

ATENTIE! Un link BLOCHEAZA orice iPhone sau iPad

Problema afecteaza numai browserul Safari al sistemului de operare iOS, deci nu si alte aplicatii, insa va spun sincer ca nu am reusit sa reproduc problema pe iPhone 5. Desi pe iPhone 7 PLus totul s-a intamplat precum in clip, iPhone 5 pare sa fie imun la problema, el ruland totusi iOS 9, deci s-ar putea sa scapati de probleme in acest mod.

Foarte multa lume a confirmat faptul ca problema este reala si foarte multi au experimentat blocajele din clip, insa iata ca nu toate iDevice-urile sunt afectate. Ca sa fiu sincer, nu-mi explic de ce pe iPhone 5 nu am intampinat aceleasi probleme, asa ca s-ar putea sa fiti si voi feriti de ele in functie de terminalele pe care le utilizati.

In orice situatie, trebuie sa fiti extrem de atenti ce link-uri accesati zilele acestea pe internet, deoarece accesare acestui filmulet in format .mp4 va bloca terminalele. Pentru a readuce lucrurile la normal va trebui sa va reporniti dispozitivele apasand simultan butoanele Home + Lock pana terminalul reporneste, in cazul iPhone 7 trebuind apasate butoanele Volume Down si Home.

Acestea fiind spuse, fiti foarte atenti ce accesati pe internet, iar daca doriti sa va jucati, acesta este link-ul cu pricina.

 • Cristiano

  wow…functioneaza 100%…am testat de curiozitate

 • Liviu

  :-))) ha

 • Pe ce terminal ?

 • BurN®

  Wtf…!?! Chiar merge!!! Pe Ip 6s la 5 secunde sa blocat si pe 5s ma ținut mai mult cam 10 secunde, am crezut ca va scapa dar nici o șansa:))) pe amblele am 10.2 beta 3!

 • sorin

  La mine sa blocat la linkul pus de tine zaone . 6s

 • NicKel

  iP 7 Plus (10.1.1) blocat la ~10 secunde dupa deschiderea link-ului, a luat cu greu pana si restartul fortat 😀

 • Cristiano

  i7(10.1.1)…iar cind am stins telefonul mi-a facut ecranul cu verde inainte de a se inchide…dar functionala treaba…asta e bun pt cei cu iphone care te supara si le dai o lectie sa nu mai aiba fitze😂😂😂

 • DanRO

  Lol ! După clip sa blocat telefonul. iPhone 6s

 • alexandru20

  La mine nu s-a intamplat nimic de dinineata si pana acum, iphone 5 ios 9.1

 • alexandru20

  10.1 scuzati

 • NicKel

  probabil induce panic doar in kernel pe 64-bit

 • E suficient, s-au facut suficiente glume proaste :))

 • Neo

  :))) eu inca ma gandesc care din prietenii mei au iphone