Aplicatia Instagram a fost actualizata, iata noutatile

Aplicatia Instagram este cea mai mare platforma de partajare de poze, in afara Facebook, iar in cursul noptii trecute compania care o administreaza a lansat o actualizare menita sa imbunatateasca experienta de utilizare oferita utilizatorilor din lumea intreaga.

Noua versiune a aplicatiei Instagram lansata de catre compania cu acelasi nume activeaza doua noi functii anuntate in cursul zilei de ieri de catre compania americana. Mai exact, functia pentru efectuarea de transmisiuni in direct, precum in cazul Facebook, dar si cea pentru partajarea de poze si clipuri video care dispar dupa o anumita perioada de timp dupa trimitere.

  • Disappearing Photos and Videos in Instagram Direct: Send disappearing photos and videos to friends and groups. Swipe right into the camera to capture, then tap the arrow to send it privately. These updates are available starting today.
  • Live stories (coming soon!): Go live to connect with your friends and followers right now. When you’re done, your live story disappears. Live stories will be rolling out in the coming weeks.

Acelasi changelog a fost publicat de catre compania Facebook si petnru versiune anterioara a Instagram, aplicatia fiind disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

instagram 9.2 aplicatie